Σάντρα και Θεοδώρα Βουτσά: Αγεφύρωτο πλέον το χάσμα! Θα λύσουν τις διαφορές τους δικαστικά
Media

Σάντρα και Θεοδώρα Βουτσά: Αγεφύρωτο πλέον το χάσμα! Θα λύσουν τις διαφορές τους δικαστικά

Το μεσημέρι της Κυριακής 18/4 η Σάντρα Βουτσά μίλησε στην εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται - Στα άκρα οι σχέσεις της με τη Θεανώ Παπασπύρου - Οι δηλώσεις για τις αδερφές της...

Στα άκρα έχει φτάσει η κόντρας της Σάντρας Βουτσά με την μητριά της, Θεανώ Παπασπύρου. Όλα ξεκίνησαν όταν η κόρη του αείμνηστου Κώστα Βουτσά ζήτησε από την πρώην σύζυγό του, Θεανώ Παπασπύρου τους πίνακες που είχε αγοράσει ο πατέρας της, καθώς τους φύλαγε για τις κόρες του, όπως αποκάλυψε η ίδια.

Η Θεανώ Παπασπύρου έχει μέχρι στιγμής τους συγκεκριμένους πίνακες στην κατοχή της, κάτι το οποίο μάλλον δεν θα λύσει εύκολα την ένταση που έχει ξεσπάσει μετά την απόφαση της Σάντρας Βουτσά να τους διεκδικήσει.

Από την άλλη, η Θεοδώρα Βουτσά με ένα μακροσκελές κείμενο θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση της, με την αδερφή της Σάντρα, λίγες ώρες μετά, να περνά σε τηλεοπτικές δηλώσεις.

Το μεσημέρι της Κυριακής 18/4 η Σάντρα Βουτσά μίλησε στην εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται.

«Εγώ δεν μίλησα για καμιά περιουσία, ούτε για ακίνητα, ούτε για τίποτα. Εγώ μίλησα για αυτό το δώρο που ήθελε να κάνει ο πατέρας μου, σε εμάς τις τρεις του κόρες. Για περιουσιακά στοιχεία, εγώ δεν έχω μιλήσει. Αναφέρθηκα σε ένα συγκεκριμένο πράγμα (...) δεν είπα για θέματα περιουσίας και θεωρώ αδιανόητο, από τη στιγμή που την εμπιστεύτηκε τη Θεανώ ο πατέρας μου προκειμένου να τα φυλάξει αυτά τα κομμάτια. Ο πατέρας μου είχε πει στη Θεανώ πως κάποια στιγμή θα πρέπει να μοιράσει τους πίνακες στις κόρες του. Δεν μπορώ να καταλάβω τώρα γιατί δεν σέβεται την επιθυμία του...» είπε αρχικά η Σάντρα Βουτσά.

Και κατέληξε: «Από εδώ και πέρα σκέφτομαι πάρα πολύ να ακολουθήσω τη νομική οδό γιατί η κυρία Παπασπύρου άνοιξε μια πόρτα δύσκολη, λέγοντας προσωπικά μου δεδομένα δημόσια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved