Ελένη Μενεγάκη: Το έντονο παρασκήνιο, το κασέ και τα ερωτηματικά
Media

Ελένη Μενεγάκη: Το έντονο παρασκήνιο, το κασέ και τα ερωτηματικά

Στο τηλεοπτικό τοπίο επιστρέφει επίσημα από την επόμενη σεζόν η Ελένη Μενεγάκη, παίρνοντας θέση στο καθημερινό πρόγραμμα του ΜΕGΑ, από τη νέα σεζόν.

Ύστερα από έναν χρόνο απουσίας, η «ωραία Ελένη» θα βρεθεί στο κανάλι από το οποίο ξεκίνησε την τηλεοπτική της διαδρομή, που την καλωσόρισε με την εξής ανακοίνωση:

«Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της, έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες. Μετά από έναν χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούρια αρχή, με πολλές νέες ιδέες! Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίζει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022».

Η... ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ


Η αλήθεια είναι ότι εδώ και μήνες η Ελένη Μενεγάκη «πολιορκήθηκε» και από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, όπως ο ΑΝΤ1, αλλά η ζυγαριά έκλινε προς το ΜΕGΑ, που κατάφερε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να οριστικοποιήσει τη συμφωνία. Αν και στο τέλος της προηγούμενης σεζόν η παρουσιάστρια ανακοίνωσε την αποχώρηση της από τον Αlpha λέγοντας πως θα απέχει από το τηλεοπτικό τοπίο, η απομάκρυνση της δεν κράτησε για πολύ, καθώς και η ίδια γνώριζε καλά πως για να συντηρήσει το BRAND NAME που έχει «χτίσει» τόσα χρόνια είναι απαραίτητη η τηλεοπτική παρουσία της.

ΤΟΚΑΣΕ

Oι επαφές με το ΜΕGΑ ξεκίνησαν πριν από πολλούς μήνες και, σύμφωνα με όσα λέγονται στο παρασκήνιο, η αμοιβή της παραμένει υψηλή αλλά όχι όσο τα προηγούμενα χρόνια, δεδομένου ότι έχουν αλλάξει πολλά. Για αυτόν τον λόγο δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί σε ποια ζώνη προγράμματος θα ενταχθεί, αν δηλαδή θα καλημερίζει τους τηλεθεατές στις 10 το πρωί ή θα τους καλησπερίζει το μεσημέρι, καθώς αυτό θα εξαρτηθεί από την κίνηση της διαφημιστικής αγοράς αλλά και πού θα «πουληθεί» καλύτερα... το brand name της.


ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ

Πάντως λέγεται ότι στα επιτελικά γραφεία του ΜΕGΑ έχουν από τη μία χαρεί πολύ που θα είναι η Ελένη Μενεγάκη στο δυναμικό τους, από την άλλη όμως έχουν... πονοκεφαλιάσει, καθώς με την αμοιβή της έχει μειωθεί αρκετά ο προϋπολογισμός για το υπόλοιπο πρόγραμμα της επόμενης σεζόν. Ωστόσο παραδέχονται ότι, εκτός από την «εμπορική αξία» της, καταφέρνουν με την Ελένη Μενεγάκη να κάνουν περισσότερο αισθητή την παρουσία του σταθμού στον ανταγωνισμό της επόμενης σεζόν, που εκτιμάται ότι θα είναι ακόμα πιο έντονος απ' ό,τι φέτος!

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved