Έξαψη: Η αποκάλυψη της ασθένειας της Εβίτας, δημιουργεί μεγάλη αναστάτωση
Media

Έξαψη: Η αποκάλυψη της ασθένειας της Εβίτας, δημιουργεί μεγάλη αναστάτωση

Μυστικά και ψέματα, έρχονται στο φως αυτή την εβδομάδα στην «Έξαψη» και οι ισορροπίες ανατρέπονται στις ζωές των πρωταγωνιστών. Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00 στο MEGA.

Η αποκάλυψη της ασθένειας της Εβίτας, δημιουργεί μεγάλη αναστάτωση, αλλά φέρνει όλη την οικογένειά στο πλευρό της. Η ζωή του Κωστή φαίνεται να παίρνει, επιτέλους, μια αισιόδοξη στροφή. Ο Γιάννος επιστρέφει στο Ναύπλιο για να κλείσει τις πληγές που άφησε πίσω.

Εκεί συναντά το Μηνά, ο οποίος επιμένει ότι έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς και γίνεται απειλητικός. Η Κλαίρη συναντά τον Αλέξανδρο, για να λύσει τη μεταξύ τους παρεξήγηση. Η Μαρίνα ανησυχεί πολύ για τη Βίκυ, ειδικά αφότου επαληθεύονται οι υποψίες της για το Μηνά.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε:

Δευτέρα 19 Απριλίου

Επεισόδιο 46

Η Βίκυ και ο Μηνάς έρχονται επικίνδυνα κοντά. Η Ίριδα και ο Τζώρτζης συνεχίζουν να είναι στα μαχαίρια. Η Εβίτα επιμένει να κρύβει την κατάσταση της υγείας της απ’ όλους. Ο Αλέξανδρος πηγαίνει στο παντοπωλείο της Κλαίρης, για να έρθει αντιμέτωπος με μία πολύ δυσάρεστη έκπληξη.

Η Κλαίρη και ο Αλέξανδρος έρχονται σε ρήξη. Η έρευνα για τη μητέρα της Μαρίνας και της Βίκυς, δεν έφερε τα αποτελέσματα που περίμεναν. Ο Γιάννος μπαίνει στο ένατο βήμα της θεραπείας του: Ήρθε η ώρα να ζητήσει συγχώρεση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved