MasterChef: Ο νικητής της κάρτας ασυλίας και η ανατροπή με τους υποψήφιους προς αποχώρηση
Media

MasterChef: Ο νικητής της κάρτας ασυλίας και η ανατροπή με τους υποψήφιους προς αποχώρηση

MasterChef: Άλλο ένα Τεστ Δημιουργικότητας έφτασε στο τέλος του και οι κριτές του ριάλιτι μαγειρικής ξεχώρισαν δύο πιάτα.

Το ένα ήταν του Νίκου και το δεύτερο του Διονύση. Οι δυο τους πήγαν μπροστά στους κριτές και αφού τους συνεχάρησαν για την προσπάθειά τους, είπαν πως το καλύτερο πιάτο ανάμεσα σε αυτά τα δύο ήταν του Διονύση, ο οποίος όπως ήταν φυσικό χάρηκε πάρα πολύ!

Για πρώτη φορά ο Διονύσης έχει στην κατοχή του τη χρυσή κάρτα ασυλίας. Ανέβηκε μαζί με τον Νίκο στον εξώστη όπoυ βρισκόταν η Λία, η οποία έχει κερδίσει το Mystery Box και περίμενε να ακούσει τα πλεονεκτήματα που έχει στην ομαδική που θα ακολουθήσει.

Βέβαια, η Λία δήλωσε on camera πως θα ήθελε να φύγει από την κόκκινη ομάδα και να πάει στην μπλε γιατί δε θέλει να είναι στην ίδια ομάδα με τον Διονύση.

Τα πιάτα των παικτών με τις περισσότερες αστοχίες ήταν του Αλέξανδρου, της Μαρίας, αλλά και της Ανούς.

Στο άκουσμα αυτών των ονομάτων οι περισσότεροι θεώρησαν σίγουρο πως ο Διονύσης θα έκανε χρήση της κάρτας ασυλίας για να σώσει την Ανούς μιας και οι δυο τους είναι ζευγάρι.

Η Ανούς δήλωσε on camera πως θα ήθελε να γίνει κάτι τέτοιο για να μην αποχωρήσει, αλλά δε θα αναπαυτεί σε καμία περίπτωση.

Από την άλλη πλευρα, ο Διονύσης ανέφερε πως θα ήθελε να… σώσει την Ανούς, αλλά θα ήθελε να την κρατήσει και για τον εαυτό του. Όπως είπε δεν έχει σκεφτεί τι θα κάνει.

Ο Διονύσης έκανε εν τέλει χρήση της κάρτας ασυλίας και έσωσε την αγαπημένη του. Έτσι λοιπόν από τον εξώστη κατέβηκε ο Παύλος και πήρε τη θέση της. Η κάρτα ασυλίας έφερε τα πάνω - κάτω.

Δείτε τα βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved