Η Καινούργιου «πετσόκοψε» τον Ίμβριο με την ατάκα της για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύντροφό του
Media

Η Καινούργιου «πετσόκοψε» τον Ίμβριο με την ατάκα της για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύντροφό του

Ευτυχείτε: Σίγουρα ο Πέτρος Ίμβριος που ήταν σήμερα (23/4) καλεσμένος στην εκπομπή του OPEN δεν θα περίμενε να ακούσει κάτι τέτοιο.

Η Κατερίνα Καινούργιου ζήτησε να μάθει πληροφορίες για το νέο τραγούδι του Πέτρου Ίμβριου κι εκείνος εξήγησε ότι στο video clip πρωταγωνιστεί η σύζυγός του η οποία μάλιστα στο γύρισμα ήταν έγκυος.

Πριν από 2,5 μήνες γέννησε και θέλησε να μεταφερθεί ότι δεν είναι παχουλή αλλά ήταν έγκυος και γι' αυτό είχε παραπάνω κιλά.

Ο Πέτρος Ίμβριος φυσικά και το μετέφερε αλλά σίγουρα δεν περίμενε να ακούσει αυτά που άκουσε από την Καινούργιου.

«Είναι μικρή η γυναίκα σου. Πόσα χρόνια διαφορά έχετε;», τον ρώτησε αρχικά.

«Καλέ, μικρή είναι η γυναίκα σου, σαν εμένα είναι, 35 δεν είναι; Μια χαρά, έχετε 20 χρόνια διαφορά! Δεν πειράζει, μπράβο Πέτρο μου. Απλά μου φάνηκε μικρή!», συνέχισε η παρουσιάστρια με τον Πέτρο Ίμβριο να έχει μείνει άφωνος.

«Πώς τον πετσόκοψες έτσι;», σημείωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στον αέρα της εκπομπής.

Να θυμίσουμε πως: «Δεν έχουμε σκεφτεί να κάνουμε τη Ναταλία νονά του γιου μας. Αλλά να το σκεφτούμε. Πλάκα κάνω. Με την Ναταλία είμαστε πρώην σύζυγοι, είμαστε πάρα πολύ φίλοι, τώρα εντάξει να κάνουμε και μια κουμπαριά… Δε ξέρω, ποτέ δε λέω ποτέ… Αν κάνει και η Ναταλία ένα παιδάκι μπορεί», είχε δηλώσει πρόσφατα ο Πέτρος Ίμβριος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved