Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο
Media

Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Las Estrellas:Ο Mariano ετοιμάζει μια έκπληξη για τη Lucía και ζητά την βοήθεια της Carla και της Lolita, του Lucho, του Leo, της Miranda και του Damián.

Θα της πει ότι την αγαπά μπροστά σε όλους. Παρόλο που όλοι του λένε ότι αυτό δεν είναι το στυλ της Lucía, ο Mariano επιμένει. Η Carla είναι πολύ αναστατωμένη για τη φίλη του Lucho αλλά εκείνος της εξηγεί ότι η σχέση τους έχει τελειώσει.

Η Flor είναι πολύ αγχωμένη για την επιστροφή της Jazmín στο ξενοδοχείο. Η Jazmín συνειδητοποιεί ότι η Flor ντρέπεται για τη σχέση τους και την κρατάει μακριά.
Ο Ignacio συναντά τον Ricardo, συνεργάτη του Augusto, για να του ζητήσει να συντάξει τη διαθήκη του. Η Virginia τον ακούει και του ζητά το λόγο που συναντήθηκε με έναν εγκληματία.


Ο Federico ζηλεύει όλο και περισσότερο τη φιλία της Miranda και του Damian. Ο Lucho τακτοποιεί το δωμάτιό του ντύνεται κομψά και περιμένει την Carla να της ζητήσει συγγνώμη, αλλά εμφανίζεται η πρώην φίλη του. Η Carla φτάνει και τα πράγματα χειροτερεύουν.

Ο Javo και η Virginia συμφωνούν να μην μιλήσουν για τα αδιέξοδά τους και να σκεφτούν μαζί το μέλλον τους. Θα περάσουν όλη νύχτα μαζί στο δωμάτιο της Virginia στο ξενοδοχείο.


Η Lucía αποδέχεται την έκπληξη και εμφανίζεται, όταν ο Mariano κάνει πρόβες. Συνειδητοποιεί τότε ότι ο Mariano σχεδίασε όλα αυτά και αντιδρά άσχημα, ντροπιασμένη και θυμωμένη ειδικά με την Carla. Ο Mariano στεναχωρημένος καταλήγει ότι δεν έπρεπε ποτέ να επιστρέψει από την Ισπανία.

Οι πελάτες της Miranda την αναγνωρίζουν από το βίντεο που δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα και γράφουν πολλά σχόλια που αποκαλύπτουν το παρελθόν της. Εκείνη νιώθει πολύ άσχημα και δεν αφήνει κανέναν να την πλησιάσει. Μόνο ο Federico την παρηγορεί λέγοντάς της να μην νοιάζεται τι σκέφτονται οι άλλοι ούτε ο πατέρας του και ότι θέλει να είναι δίπλα της και να τη φροντίζει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved