8 λέξεις: Η Ηλιάνα συνεχίζει τις προσπάθειες να παγιδέψει τον Δημήτρη και τη Μαίρη
Media

8 λέξεις: Η Ηλιάνα συνεχίζει τις προσπάθειες να παγιδέψει τον Δημήτρη και τη Μαίρη

8 λέξεις: Στο σημερινό επεισόδιο (3/5) της καθημερινής σειράς του ΣΚΑΙ, η Αλίκη λέει στον Φρίξο ότι θα φύγει από το σουβλατζίδικο και τον ταράζει, αλλά περισσότερο τον ταράζουν οι εξεζητημένες ιδέες της Έλλης για τον γάμο τους.

Η Ιφιγένεια γνωρίζεται καλύτερα με τον Άλκη και φαίνεται να συμπαθούν ο ένας τον άλλον, αλλά η Κατερίνα δεν έχει την ίδια γνώμη. Πάνω στον θυμό της, κατηγορεί τον Μιλτιάδη ότι αυτός σκότωσε τον Φοίβο!
Η Ηλιάνα συνεχίζει τις προσπάθειες να παγιδέψει τον Δημήτρη και τη Μαίρη, οι οποίοι ανησυχούν για το κλεμμένο laptop. Παράλληλα, ενδιαφέρεται φανερά για τον Παύλο χωρίς να υποψιάζεται ότι μπορεί να έχει ανταγωνισμό. Στην Κέρκυρα, ο Οδυσσέας με την Έρση υπογράφουν για το νέο τους σπίτι, αλλά η ένταση μεταξύ τους παραμένει. Ο Αιμίλιος ξεκαθαρίζει στην Ελισάβετ ότι η σχέση τους έχει τελειώσει και υπερασπίζεται την στάση της γυναίκας του, που την παρακαλά ακόμη για μια δεύτερη ευκαιρία. Ο Σίμος αποφασίζει να μπει στα κυκλώματα των τοκογλύφων με σκοπό να τους αποκαλύψει.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε:

Νέος καβγάς μεταξύ Έλλης και Φρίξου με αφορμή το ποιος θα παραδώσει την Έλλη νύφη στην εκκλησία, καθώς η Έλλη θέλει να… παραδοθεί μόνη της.
Η Ναυσικά προσπαθεί να πείσει τον Δημοσθένη να δεχθεί την πρόταση για δουλειά στην Κύπρο. Ο Οδυσσέας κατηγορεί την Έρση για μεγάλη επεμβατικότητα στη ζωή του και ρίχνουν έναν πολύ μεγάλο καβγά. Μέσα σ’ αυτό το άσχημο κλίμα, πρέπει να υπογράψουν και τα συμβόλαια για το καινούργιο τους σπίτι.
Η Μάγδα αποκαλύπτει στον Άκη τη σκηνή με τον Αιμίλιο και την Ελισάβετ, αυτός εξαγριώνεται και δεν θα χαριστεί στους δυο παράνομους εραστές για τη συμπεριφορά τους, η οποία πιστεύει ότι εκθέτει και τον ίδιο.

Απ’ την άλλη, ο Αιμίλιος έχει ξεκαθαρίσει στην Ελισάβετ ότι η δική τους ιστορία έχει τελειώσει και εξακολουθεί να παρακαλάει τη Μάγδα να τον συγχωρήσει. Ο Σίμος παίρνει μια πολύ κακή είδηση για ένα γεγονός που θα έχει στο μέλλον σοβαρές συνέπειες στη ζωή του…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved