8 λέξεις: Η Βικτώρια μαθαίνει πως ο Μιχαήλ της είπε ψέματα
Media

8 λέξεις: Η Βικτώρια μαθαίνει πως ο Μιχαήλ της είπε ψέματα

8 λέξεις: Στο σημερινό επεισόδιο (4/5) της σειράς, ο Φρίξος κι η Έλλη είναι στην τελική ευθεία για τον γάμο, όμως τα γούστα της Έλλης αρχίζουν να ενοχλούν τον Φρίξο, που ονειρευόταν τα πράγματα πιο απλά.

Η Κατερίνα αρνείται να δεχτεί την παρουσία του Άλκη στη ζωή της και δεν χάνει ευκαιρία να κοντραριστεί με τον Μιλτιάδη για το θέμα. Η Ναυσικά είναι λυπημένη καθώς συνειδητοποιεί πως η σχέση από απόσταση με τον Δημοσθένη, δεν πρόκειται να λειτουργήσει. Η Ηλιάνα παρακολουθεί τις συνομιλίες του Δημήτρη και της Μαίρης και παραξενεύεται με όσα ακούει.
Η Μαίρη εξομολογείται στον Μάρκο πως ο σύντροφός της είναι φυλακή αλλά δεν τον έχει ξεπεράσει ακόμα. Η Εύα μαθαίνει πως η Ολυμπία εξακολουθεί να αρνείται να φάει κι έτσι ο Σίμος ετοιμάζεται να πάει στο Λονδίνο. Ο Αιμίλιος λέει στη Μάγδα ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εκείνη και δεν θέλει να υπογράψει το διαζύγιο. Η Βικτώρια μαθαίνει πως ο Μιχαήλ της είπε ψέματα…

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε:

Η Αλίκη λέει στον Φρίξο ότι θα φύγει από το σουβλατζίδικο και τον ταράζει, αλλά περισσότερο τον ταράζουν οι εξεζητημένες ιδέες της Έλλης για τον γάμο τους. Η Ιφιγένεια γνωρίζεται καλύτερα με τον Άλκη και φαίνεται να συμπαθούν ο ένας τον άλλον, αλλά η Κατερίνα δεν έχει την ίδια γνώμη. Πάνω στον θυμό της, κατηγορεί τον Μιλτιάδη ότι αυτός σκότωσε τον Φοίβο! Η Ηλιάνα συνεχίζει τις προσπάθειες να παγιδέψει τον Δημήτρη και τη Μαίρη, οι οποίοι ανησυχούν για το κλεμμένο laptop. Παράλληλα, ενδιαφέρεται φανερά για τον Παύλο χωρίς να υποψιάζεται ότι μπορεί να έχει ανταγωνισμό. Στην Κέρκυρα, ο Οδυσσέας με την Έρση υπογράφουν για το νέο τους σπίτι, αλλά η ένταση μεταξύ τους παραμένει. Ο Αιμίλιος ξεκαθαρίζει στην Ελισάβετ ότι η σχέση τους έχει τελειώσει και υπερασπίζεται την στάση της γυναίκας του, που την παρακαλά ακόμη για μια δεύτερη ευκαιρία. Ο Σίμος αποφασίζει να μπει στα κυκλώματα των τοκογλύφων με σκοπό να τους αποκαλύψει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved