Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η σχέση του Παναγή και της Κατερίνας δοκιμάζεται
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η σχέση του Παναγή και της Κατερίνας δοκιμάζεται

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Βαγγέλας, πάλι, ακολουθώντας το δικό του σχέδιο… αποκαλύπτεται στον Μένιο και μαζί στήνουν το τέλειο κόλπο, ενώ ο Παναγής πετά από τη χαρά του που η Κατερίνα δέχτηκε να παντρευτούν στα κρυφά!

Θα γίνει γάμος ή ακόμα μία έκπληξη περιμένει το ζευγάρι; Τι ετοιμάζουν Βαγγέλας και Μένιος; Οι απαντήσεις στα νέα επεισόδια της κωμικής σειράς της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», που θα παρακολουθήσετε από τη Δευτέρα 3 έως και την Παρασκευή 7 Μαΐου 2021, στις 20:00.

Στο νέο επεισόδιο σήμερα

Η Μυρτώ αντιλαμβάνεται ότι η «Ελένη» δεν είναι η πραγματική Ελένη και παίρνει τα μέτρα της και ο Τζίμης αναγκάζει τη Μάρμω να του παραχωρήσει τα χωράφια της. Η Τούλα προσπαθεί να ανεβάσει τις μετοχές του Θοδωρή απέναντι στην Ελένη και τελικά εκνευρίζει τον Σίμο για τα καλά. Ο Χαραλάμπης, με την όμορφη έκπληξή του περνά το τεστ της Καλλιόπης, ενώ η Μυρτώ ύστερα από μια στημένη παρτίδα μπιρίμπα αποτυγχάνει παταγωδώς στο τεστ του Μένιου.

Η Φιλιώ με τον Ηλία ετοιμάζουν σχέδιο, για να πάρουν από τον Τζίμη το έγγραφο της μεταβίβασης των χωραφιών της Μάρμως και να το καταστρέψουν. Η σχέση του Παναγή και της Κατερίνας δοκιμάζεται, για άλλη μια φορά, αλλά με happy end, καθώς τελικά η Κατερίνα δέχεται να παντρευτούν κρυφά.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε

Η Μάρμω εμφανίζεται στο μαγαζί της Κικής, πανέτοιμη για πόλεμο με τους Φωτεινιώτες, αλλά καταρρέει και η Φιλιώ την πηγαίνει σπίτι με τη βοήθεια του Ηλία. Ο Τζίμης ειρωνεύεται Παναγή, Κανέλλο και Σίμο και τους ανακοινώνει ότι θα βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος του Φωτεινού, ενώ η Κατερίνα με τον Θοδωρή υποψιάζονται πως κάποιο σχέδιο της Μυρτώς κρύβεται πίσω από την ξαφνική επίσκεψη της Ελένης. Έτσι, ο Τζώρτζης σκαρφίζεται ένα σχέδιο για να μάθουν την αλήθεια.

Ο παπάς προσπαθεί να συνετίσει Μένιο και Χαραλάμπη, που είναι έτοιμοι για σύρραξη με το Φωτεινό, ενώ η τυχαία αποκάλυψη από το παρελθόν της Κατερίνας δημιουργεί ένταση στη σχέση της με τον Παναγή και οδηγεί, τελικά, σε μια απρόσμενη πρόταση…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved