Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Τούλα καταφέρνει να ακινητοποιήσει τον Τζίμη
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Τούλα καταφέρνει να ακινητοποιήσει τον Τζίμη

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Nέο επεισόδιο με πολλές και απρόσμενες εξελίξεις

Η Τούλα καταφέρνει να ακινητοποιήσει τον Τζίμη και να το σκάσουν μαζί με τον Κανέλλο και τον Σίμο, ενώ ο Βαγγέλας κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη στον Μένιο ότι είναι ζωντανός και, μετά το πρώτο μεγάλο σοκ, αποφασίζουν μαζί να καταστρώσουν ένα σχέδιο. Ελένη και Μυρτώ βάζουν σε πλήρη εφαρμογή το κόλπο τής δήθεν απαγωγής του πατέρα της Ελένης, αλλά η Κατερίνα αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά και αποφασίζει, με τη βοήθεια του Στάθη, να ξεσκεπάσει τις δύο γυναίκες.

Το καταφέρνει και ο Θοδωρής ενημερώνεται για το ψέμα που του είπε η Ελένη και, όλα αυτά, ενώ ο Τζώρτζης με τη Χρύσα προσπαθούν μάταια να… έρθουν πιο κοντά. Την ίδια στιγμή, όμως, ο Τζίμης δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα…

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε

Ο Παναγής πλέει σε πελάγη ευτυχίας, μετά την έκπληξη που του έκανε η Κατερίνα, μόνο που τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως νόμιζε… Ο Σίμος, ενώ αρχικά εναντιώνεται στο σχέδιο του Ηλία και της Φιλιώς, γιατί θέλουν να μπλέξουν και την Τούλα, τελικά δέχεται. Ο Μένιος με τον Χαραλάμπη τραβάνε ζόρι που δεν θα λάβουν μέρος κι αυτοί στην αποστολή, ενώ η Ελένη συνεχίζει την κοροϊδία στον Θοδωρή.

Ο Τζώρτζης, στον… κόσμο του, ετοιμάζεται να περάσει την ημέρα του με τη Χρύσα, αλλά κανείς δεν λέει να τον αφήσει ήσυχο. Παράλληλα αγωνιά για την αποστολή, τα παιδιά θα τα καταφέρουν ή θα φάνε τα μούτρα τους; Πώς θ’ αντιδράσει ο Μένιος, όταν θα βρεθεί μπροστά σε μια μεγάλη αποκάλυψη;

Πρωταγωνιστούν: Τάσος Χαλκιάς (Μένιος Τζούρας), Πηνελόπη Πλάκα (Κατερίνα), Θοδωρής Φραντζέσκος (Παναγής), Θανάσης Κουρλαμπάς (Ηλίας), Τάσος Κωστής (Χαραλάμπης), Θεοδώρα Σιάρκου (Φιλιώ), Νικολέττα Βλαβιανού (Βαρβάρα), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (παπα-Αντρέας), Ηλίας Ζερβός (Στάθης), Μαίρη Σταυρακέλλη (Μυρτώ), Τζένη Διαγούπη (Καλλιόπη), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Κική), Πηνελόπη Πιτσούλη (Μάρμω), Γιάννης Μόρτζος (Βαγγέλας), Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος (Τζώρτζης), Γιωργής Τσουρής (Θοδωρής), Τζένη Κάρνου (Χρύσα), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Φωτεινή), Μιχάλης Μιχαλακίδης (Κανέλλος), Αντώνης Στάμος (Σίμος), Ιζαμπέλλα Μπαλτσαβιά (Τούλα), Φοίβος Ριμένας (Λουκάς)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved