Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο
Media

Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Las Estrellas: Η Lucía είναι υπεύθυνη επικοινωνίας ενός διάσημου τενίστα.

Η Carla και η Miranda συμμετέχουν στη συνάντησή που έχει μαζί του. Η Lucia προσπαθεί να κρύψει τις αδερφές της αλλά ο τενίστας δείχνει ενδιαφέρον για εκείνες και ιδιαίτερα για την Miranda. Εκείνη πιστεύει ότι δεν είναι ο τύπος της, ενώ η Carla θα έδινε τα πάντα για ένα ραντεβού μαζί του. Ο Mariano ανακαλύπτει ότι ο Lucía ταξιδεύει στις ΗΠΑ με τον τενίστα και κάνει σκηνή.

Εν τω μεταξύ, στο ξενοδοχείο, ο Dany προσπαθεί πολύ σκληρά να γίνει ο νέος διευθυντής. Μια τρελή ιδέα του σχετικά με το μενού του εστιατορίου μετατρέπει την κουζίνα σε κόλαση. Ευτυχώς στο τέλος η Flor και ο Javo σώζουν την κατάσταση.
Η Virginia λέει στον Javo ότι θέλει να ζήσει μαζί του. Ο Javo ενθουσιάζεται τόσο πολύ και αποφασίζει να απορρίψει την προσφορά εργασίας στην Punta del Este.
Η Jazmín θέλει να μιλήσει στην Flor για την Elena. Ωστόσο, η Elena Έλενα εμφανίζεται παντού και αυτό προκαλεί προβλήματα και αμφιβολίες.

Η Flor αισθάνεται μειονεκτικά απέναντι στην Elena, αφού εκείνη έχει πτυχίο, ενώ η ίδια είναι μια απλή υπάλληλος ξενοδοχείου. Ακολουθεί την Elena σπίτι της, εκείνη το καταλαβαίνει το λέει στην Jazmín και η Flor νιώθει εκτεθειμένη και ντροπιασμένη.

Ο Javo και η Virginia ξεκινούν ένα έργο μαζί και είναι ευτυχείς. Η Virginia λαμβάνει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στον τραπεζικό της λογαριασμό από την πώληση του διαμερίσματος που είχε με τον Ignacio. Η Lucia μαθαίνει για τα χρήματα και ζητά από την Virginia μια εξήγηση, πιστεύοντας ότι την εξαπατά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved