8 λέξεις: Η Μάγδα συναντά την Ελισάβετ και βγαίνει εκτός εαυτού
Media

8 λέξεις: Η Μάγδα συναντά την Ελισάβετ και βγαίνει εκτός εαυτού

8 λέξεις: Στο σημερινό επεισόδιο (11/5), ο Άκης προσπαθεί να βρει αντικαταστάτη του Αιμίλιου για το κανάλι.

Η σκληρή στάση της Κατερίνας στο θέμα του Άλκη, αναγκάζει την Ιφιγένεια να της μιλήσει έξω από τα δόντια.
Ο Οδυσσέας με την Έρση συνεχίζουν με τη μετακόμιση, στο νησί καταφθάνει η Ναυσικά για να δει το νέο σπίτι και ξοπίσω της, χωρίς να το ξέρει, έρχεται και ο Μάρκος. Ελισάβετ και Ηλιάνα συμφιλιώνονται, μετά την ψυχρότητα που υπήρχε, εξαιτίας του Παύλου.
Ο Άλκης φεύγει από την Κέρκυρα με τις καλύτερες εντυπώσεις για τον Σπύρο και την υπόλοιπη παρέα. Η Ηλιάνα ανακαλύπτει τι κρύβεται πίσω από τη κομπίνα που έχουν στήσει ο Δημήτρης με τη Μαίρη. Η Μάγδα συναντά την Ελισάβετ και βγαίνει εκτός εαυτού.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε:

Η Ηλιάνα κλέβει ένα κουτάκι με χάπια από το αυτοκίνητο που μεταφέρει τα αναβολικά και τα δίνει σε μια χημικό της εταιρίας για να τα εξετάσει. Μετά τον γάμο, ο Φρίξος και η Έλλη απολαμβάνουν ευχάριστες στιγμές στο ξενοδοχείο, αλλά τα ευτράπελα δεν λείπουν. Η ένταση μεταξύ της Κατερίνας και του Μιλτιάδη, εξαιτίας του Άλκη, συνεχίζεται. Ο Αιμίλιος κρύβεται από όλους, καθώς δεν θέλει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών του. Ο Μάρκος καλεί τη Μαίρη σπίτι του και της βάζει ένα τελεσίδικο που δεν το περίμενε. Ο Άκης, μετά τις αποκαλύψεις, διώχνει κακήν κακώς τον Αιμίλιο από το κανάλι. Ο Οδυσσέας δεν είναι διατεθειμένος πλέον να ανέχεται την αυταρχική συμπεριφορά της Έρσης, γεγονός που οδηγεί σε καβγάδες. Η Ελισάβετ απογοητεύεται βαθιά από τον Αιμίλιο. Η Ηλιάνα πολιορκεί τον Παύλο και του ζητά να βγουν για ποτό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved