Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο
Media

Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Las Estrellas: Η Lucía πηγαίνει στη Νέα Υόρκη, έχοντας λάβει συγκινητικά μηνύματα από την Carla, τη Miranda και τον Mariano.

Η Virginia ανησυχεί για τον Ignacio αφού δεν ξέρει που βρίσκεται. Ακούει από την Muñeca ότι πήγε στο Σαν Πέδρο και όχι στο Σάο Πάολο. Η Virginia πιστεύει ότι πήγε εκεί για να δει την οικογένειά του, αλλά η Muñeca της λέει ότι είχε ραντεβού με το γιατρό του. Η Virgnia ανησυχεί και πηγαίνει στο Σαν Πέδρο χωρίς να το πει στον Javo.

Η Carla ζητά τη βοήθεια του Lucho για ένα πρόβλημα στη χρέωση ποτών. Μαζί ανακαλύπτουν ότι ο Federico αγόρασε παράνομα προϊόντα. Η Carla ζητά από τον Lucho να μιλήσει με το Federico για το ζήτημα. Ο Federico όμως είναι έτοιμος να δώσει εξηγήσεις στην Carla.

Η Jazmín μιλά με την Elena και ξεκαθαρίζουν την κατάσταση. Της προτείνει να μείνει κάπου αλλού. Μιλάει για όλα αυτά στη Flor, αλλά εκείνη είναι απόμακρη και νιώθει ακόμα πολύ άβολα. Μια νέα καμαριέρα η Trinidad, φτάνει στο ξενοδοχείο.

Η Carla απολύει τον Federico μετά την αγορά ποτών χωρίς αποδείξεις. Ο Lucho την επιπλήττει και την κάνει να επανεξετάσει την απόφασή της.
Η Elisa λέει στην Carla ότι ο Mario, δημιούργησε ένα λογαριασμό στην Miranda. Η Miranda δεν το γνώριζε, αφού η Coky δεν της το είπε, και αυτό προκαλεί παρεξήγηση.

Η Trinidad ξεκινά να εργάζεται στο ξενοδοχείο και αμέσως ενδιαφέρεται για τον Leo, ο οποίος είναι ερωτευμένος με τη Lolita, η οποία όμως θέλει μόνο τον Javo, αλλά εκείνος δεν ανταποκρίνεται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved