Survivor: Δείτε πώς αντέδρασαν οι πρώην συμπαίκτες του James στην αποχώρησή του
Media

Survivor: Δείτε πώς αντέδρασαν οι πρώην συμπαίκτες του James στην αποχώρησή του

Survivor: Η αποχώρηση του James Καφετζή δεν άφησε μόνο άφωνους τους παίκτες στον Άγιο Δομίνικο αλλά και τους πρώην συμπαίκτες του!

Ο James κατά τη διάρκεια του συμβουλίου ανακοίνωσε: «Είμαι εδώ 5 μήνες, έχουμε περάσει από χαρές λύπες. Έχω εξαντληθεί σωματικά. Το πρόβλημα που έχω στη μέση μου δεν επιτρέπει να συνεχίσω αυτό που θέλω στο 100%. Αυτό που με προβληματίζει εδώ και αρκετό καιρό είναι ο εαυτός μου και το μυαλό μου. Έχω αρχίσει και τα χάνω. Μέχρι και τα όνειρά μου είναι για το Survivor. Νιώθω ότι ξεχνάω αναμνήσεις από τη ζωή μου. Επειδή νιώθω ότι ο καιρός είναι μακρύς θέλω να είμαι εγώ αυτός που θα αποχωρήσει από το Survivor. Με έχει στηρίξει ο κόσμος και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Για ότι κι αν έχει γίνει το έχω κάνει άθελά μου και ζητώ συγγνώμη. Το έχω μελετήσει, το έχω φιλτράρει. Αν παραμείνω δεν θα μπορέσω να αποδώσω και να είμαι πραγματικά ο εαυτός μου».

Και ο Νίκος Μπάρτζης πήρε τον λόγο και τόνισε: «Θα είναι δύσκολο για μένα, θα είναι δύσκολο χωρίς τον Τζέιμς αλλά είναι ένα παιχνίδι, τον καταλαβαίνω απόλυτα και το σέβομαι. Τον αγαπάω, είναι φίλος μου. Είμαστε 5 μήνες εδώ, είναι πραγματικά αδερφός μου. Είναι σαν να ξυπνάω στο σπίτι μου και δεν θα βλέπω τον αδερφό μου», είπε ο Νίκος με κλαμένα μάτια.

Ο James είπε: «Εγώ το έπαθλο μου το έχω πάρει, είναι ο Νίκος. Θα βγω έξω και θα κάνω μεγάλη κερκίδα για εκείνον»!

Το Survivor είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι στον κόσμο είπε ο Γιώργος Λιανός. «Πρέπει να ενημερώσω την μπλε ομάδα ότι η διαδικασία αποχώρησης δεν θα ισχύσει αυτήν την εβδομάδα» και ο παρουσιαστής ζήτησε από τον James να αποχωρήσει.

Πώς όμως είδαν αυτή την αποχώρηση σοκ από το survivor οι πρώην συμπαίκτες του;

Δείτε τις αναρτήσεις τους στην gallery που ακολουθεί και το βίντεο που δημοσίευσε η Άννα Μαρία Βέλλη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved