MasterChef 5: Η Μαρία Λαζαρίδου στο gossip-tv: «Δεν υπήρξε ποτέ κάτι ερωτικό με τον Ιωάννη»
Media

MasterChef 5: Η Μαρία Λαζαρίδου στο gossip-tv: «Δεν υπήρξε ποτέ κάτι ερωτικό με τον Ιωάννη»

MasterChef 5: Η Μαρία Λαζαρίδου, από την πρώτη στιγμή της παρουσίας της στον φετινό κύκλο του παιχνιδιού, είχε καταφέρει να ξεχωρίσει για τις δυνατότητές της στον χώρο της κουζίνας. 

Μια κακή μέρα και μία δύσκολη δοκιμασία ήταν αρκετά για να τη θέσουν εκτός παιχνιδιού, όμως είναι το μόνο που δεν απασχολεί και ιδιαίτερα την ίδια. Η εμπειρία του MasterChef ήταν κάτι μοναδικό και έντονο για εκείνη και όπως λέει, θα τη ζούσε ξανά και ξανά αν αυτό ήταν δυνατό.

Η Μαρία, όταν είχε πρωτομπεί στο παιχνίδι είχε αποκαλύψει ότι είχε ξαναπροσπαθήσει μερικά χρόνια πριν να περάσει στο παιχνίδι, όμως κάτι είχε πάει στραβά στις οντισιόν και έτσι δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο. Φέτος, όμως, ήταν διαφορετικά τα πράγματα για εκείνη γιατί και εκείνη ήταν πλέον διαφορετική. Είχε επιστρέψει με γνώσεις, καλή κατάρτιση στις επαγγελματικές κουζίνες αλλά και αποφασισμένη να γνωρίσει τον κόσμο του MasterChef.

Η όμορφη νεαρή κοπέλα, μιλώντας αποκλειστικά στο gossip-tv ξεκαθαρίζει τα πράγματα σε ό,τι αφορά τη σχέση της με τον Ιωάννη για τους οποίους πολλά ακούστηκαν και αποκαλύπτει ποιον πρώην συμπαίκτη της θέλει για νικητή!

Υπήρξες μία από τις πιο δυνατές παίκτριες του MasterChef. Πιστεύεις ότι έπρεπε να έχεις μία θέση στην τελική πεντάδα του φετινού διαγωνισμού;

Σίγουρα είχα υψηλές προσδοκίες για τον εαυτό μου, αλλά ο διαγωνισμός είναι έτσι και ανά πάσα στιγμή όλα τα δεδομένα αλλάζουν... Θα ήθελα να είχα αντεπεξέλθει καλύτερα μαγειρικά καθ' όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού, παρ' όλα αυτά είμαι ευχαριστημένη από την πορεία μου και ευγνώμων που κατάφερα και το έζησα!

Τι γεύση σου έχει αφήσει η εμπειρία σου στο MasterChef, τώρα που αποχώρησες;

Πολλά συναισθήματα έχω σκεπτόμενη αυτήν την εμπειρία... Κυρίως Χαρά γιατί έζησα κάτι μοναδικό και γνώρισα πολλούς καταξιωμένους ανθρώπους.

Ήταν η δεύτερη φορά που επιχειρούσες να διεκδικήσεις τον τίτλο. Νιώθεις δικαιωμένη με την απόφασή σου να προσπαθήσεις δεύτερη φορά;

Θα προσπαθούσα και τρίτη αν μπορούσα!

Όταν αποχώρησες από το παιχνίδι, έβαλες τα κλάματα μπροστά στους κριτές. Τι ήταν αυτό που σε έκανε να δακρύσεις;

Συνειδητοποίησα ότι τελείωσε όλο αυτό το όμορφο ταξίδι για μένα, ότι δεν θα ξαναδώ σύντομα μαζεμένο όλο αυτόν τον κόσμο που συμμετέχει στη δημιουργία της εκπομπής. Ότι φεύγω χωρίς να πλησιάσω τον στόχο... και απλά κατευθείαν άρχισε να μου λείπει ενώ ήμουν ακόμα εκεί!

Με ποιους άλλους συμπαίκτες σου θα κάνεις σίγουρα παρέα και μετά το τέλος του MasterChef;

Με τη Mαργαρίτα, την Λία, την Ανούς, τον Στέφανο, τον Ιωάννη, τον Παύλο και τον Κώστα Χ... Σίγουρα με αυτούς.

Αντίστοιχα, ποια παιδιά με τα οποία συνυπήρξες μέσα στο παιχνίδι μαγειρικής δεν σε ενδιαφέρει και αν δεν τα ξαναδείς ποτέ στη ζωή σου γιατί σε ενόχλησαν οι συμπεριφορές τους;

Δεν έχω προσωπικό πρόβλημα με κανέναν, για μένα είναι περασμένα ξεχασμένα.. Όποιος θέλει να με πλησιάσει, από εμένα έχει το ελεύθερο!

Ποιον ξεχώρισες για το ήθος του αλλά και το ταλέντο του στην κουζίνα;

Πολλά παιδιά είναι ταλαντούχα και τα περισσότερα, αν όχι όλα, έχουν ήθος!

Κάνε μία πρόβλεψη: Ποιον ή ποια θεωρείς πως θα είναι ο μεγάλος νικητής;

Θέλω και πιστεύω ότι θα είναι η Mαργαρίτα μου!

Μέσα στο παιχνίδι είχες έρθει κοντά με τον Ιωάννη. Μάλιστα εσύ είχε δηλώσει ότι σε φλέρταρε αλλά εκείνος μετά τη δεύτερη είσοδό του στο παιχνίδι, θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν υπήρξε ποτέ τίποτα ερωτικό ανάμεσά σας. Τι ισχύει τελικά;

Έχω κουραστεί να κάνω δηλώσεις για το συγκεκριμένο θέμα... Ισχύουν και οι δύο πλευρές.. Μπορεί στην αρχή να υπήρχε ένα φλερτ από την πλευρά του αλλά δεν υπήρξε ποτέ κάτι ερωτικό με εμένα και τον Ιωάννη, η σχέση μας είναι φιλική..

Ποιος από τους τρεις κριτές ήταν πιο οικείος για σένα σε ό,τι αφορά τον τρόπο που δουλεύει; Κουτσόπουλος, Ιωαννίδης ή Κοντιζάς;

Θα έλεγα ο κ. Κοντιζάς. Τον εκτιμώ πάρα πολύ και τον θαυμάζω για τον τρόπο που δουλεύει, για το πόσο προσπαθεί να εξελίσσεται καθημερινά και παρόλο το πόσο επιτυχημένος είναι, δεν επαναπαύεται.

Πώς σκοπεύεις να εξαργυρώσεις τη συμμετοχή σου στο παιχνίδι και την αναγνωρισιμότητα που έχεις πλέον στον κλάδο σου;

Θα προσπαθήσω να διαχειριστώ σωστά την αναγνωρισιμότητα σε συνδυασμό με τις γνώσεις και την εμπειρία που έχω τα τελευταία χρόνια ώστε να κλείσω όμορφες επαγγελματικές συμφωνίες και να δείτε στο μέλλον γευστικά και δημιουργικά πράγματα από μένα!

Με την αποχώρησή σου από το παιχνίδι, σε αναγνωρίζουν όταν περπατάς στον δρόμο; Και αν ναι, τι σχόλια ακούς από τον απλό κόσμο;

Ο κόσμος με σταματάει συνέχεια στον δρόμο είτε για φωτογραφία είτε για να με συγχαρεί για την πορεία μου, τον χαρακτήρα μου και την αυθεντικότητα μου... Με ρωτούν συνέχεια πού μπορούν να έρθουν να δοκιμάσουν το φαγητό μου. Με συγκινούν πάρα πολύ όλα τα σχόλιά τους αλλά και το πόσο θερμοί είναι μαζί μου. Τους Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους!

Έχεις κάποια πρόταση για συνεργασία που θα ήθελες να μας αποκαλύψεις;

Συζητάω πολλά, ακόμα δεν έχω κλείσει κάποια συμφωνία οπότε δεν θα ήθελα να πω κάτι συγκεκριμένο. Σίγουρα θα το ανακοινώσω στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram όταν κλείσω μια συμφωνία σε κάποιο εστιατόριο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved