MasterChef 5: Ο νικητής του Mystery Box, το έπαθλο που άφησε άφωνους τους παίκτες και η νέα πρόκληση
Media

MasterChef 5: Ο νικητής του Mystery Box, το έπαθλο που άφησε άφωνους τους παίκτες και η νέα πρόκληση

MasterChef 5: Άλλη μία ιδιαίτερα απαιτητική δοκιμασία Mystery Box έφτασε στο τέλος της και φυσικά και οι 8 παίκτες έριξαν στο πιάτο τους όλη τη φαντασία τους.  

Με δυο κουτιά, “πρόκληση” και “ασφάλεια”, ξεκίνησε η δοκιμασία του Mystery Box για τους οκτώ κορυφαίους του MasterChef 5, μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη Τζαμαλή.

Κάποιοι αποφάσισαν να πάρουν το ρίσκο και να δοκιμάσουν τα όριά τους, ενώ άλλοι προτίμησαν να μην προκαλέσουν την τύχη τους.

Οι κριτές δοκίμασαν τρία πιάτα, όπως συνηθίζουν. Αυτά της Μαρίνας, του Αλέξανδρου και του Ιωάννη. Όπως είπαν οι κριτές, ήταν και τα τρία πιάτα αξιόλογα όμως το πιο νόστιμο και άρτιο ήταν αυτό του Αλέξανδρου ο οποίος και κέρδισε τη δοκιμασία.

Μόνο που ούτε εκείνος αλλά ούτε και οι συμπαίκτες του περίμεναν το έπαθλο που ήταν το ποσό των... 1000 ευρώ! Κάτι που άφησε άφωνους τους πάντες και φυσικά απόλυτα ικανοποιημένο τον νικητή.

Το Τεστ Δημιουργικότητας, που ακολούθησε, βρήκε τον Αλέξανδρο δοκιμασίας σε πλεονεκτική θέση επιλογής. Όποιος πίστευε ότι θα τη γλιτώσει τόσο εύκολα, περνώντας από τη μία φάση στην επόμενη χωρίς κόπο, ήταν σίγουρα γελασμένος.

Tο πλεονέκτημα του Αλέξανδρου ήταν ότι είχε μπροστά του οκτώ καμπάνες, στις οποίες ούτε ο ίδιος γνώριζε τι περιείχαν. Ήταν καμπάνες που περιείχαν το βασικό υλικό για κάθε παίκτη της τελικής οκτάδας. Ο Αλέξανδρος άνοιγε λοιπόν μια μία τις καμπάνες και μοίραζε την κάθε μία στους συμπαίκτες του, κρατώντας και μία για τον ίδιο ώστε να συμμετάσχει στο τεστ δημιουργικότητας που ακολουθούσε.

Δείτε το βίντεο με την ανάδειξη του νικητή του Mystery Box, του Αλέξανδρου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved