Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Φιλιώ δεν αποδεικνύεται και πολύ φιλόξενη πεθερά
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Φιλιώ δεν αποδεικνύεται και πολύ φιλόξενη πεθερά

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Συναρπαστικές και ενίοτε ξεκαρδιστικές είναι οι εξελίξεις στα τελευταίο επεισόδιο της κωμικής σειράς της ΕΡΤ1.

Στο νέο επεισόδιο, όλοι βάζουν τα δυνατά τους να δυσφημίσουν τον Χαραλάμπη στη Βαρβάρα, ακόμα και ο ίδιος ο Χαραλάμπης, ζητώντας προίκα. Λαός και Κολωνάκι τρώνε παρέα και προσπαθούν να μπει ο ένας στα… παπούτσια του άλλου, χωρίς επιτυχία. Φιλιώ και Ηλίας αλληλοκατηγορούνται για την επιδότηση και την απαλλοτρίωση των χωραφιών της Μάρμως, η Μυρτώ μαθαίνει τυχαία για την απαλλοτρίωση και το εκμεταλλεύεται. Η Φιλιώ δεν αποδεικνύεται και πολύ φιλόξενη πεθερά.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς είδαμε

Ο Μένιος, όπως και ο Θοδωρής, εκπλήσσεται με την απόφαση της Μάρμως, αλλά την καλοδέχεται. Ο Κανέλλος κάνει ακόμα μία προσπάθεια με τη Χρύσα, αλλά χτυπάει σε τοίχο και κάνει πίσω. Ο Χαραλάμπης, νομίζοντας ότι έχει χάσει την Καλλιόπη του, της λέει όλη την αλήθεια για την παρεξήγηση και πόσο την αγαπάει.

Η Βαρβάρα, από την άλλη, ζει το όνειρο και προετοιμάζεται για τον γάμο των ονείρων της, ενώ το σχέδιο για να την αναγκάσουν να παρατήσει τον Χαραλάμπη μόνη της, παίρνει μπρος. Τι δουλειά έχει ο Τζίμης στον Πλάτανο; Θα καταφέρουν να μεταπείσουν τη Βαρβάρα; Τι θα γίνει πάλι, που θα φέρει τα πάνω κάτω;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved