Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο
Media

Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Las Estrellas: Η Helena προσκαλεί τη Jazmín να επισκεφθούν την οικογένειά της στην εξοχή. 

Ο Dany διορθώνει το βραχυκύκλωμα στη σοφίτα της Lucía. Ο Federico, η Flor και η Miranda βρίσκονται εκεί και όλοι μαζί διασκεδάζουν και περνούν καλά.

Η Carla καλεί το Lucho στη σοφίτα της Lucía να δειπνήσουν και να περάσουν τη νύχτα μαζί. Όταν φτάνουν, βρίσκουν εκεί τη Miranda, τη Flor, τον Dany και το Federico. Η Carla τους βγάζει όλους έξω και περνά τη νύχτα όπως την είχε φανταστεί. Η Lucia επιστρέφει από στη Νέα Υόρκη. Όταν φτάνει στο διαμέρισμά της το βρίσκει άνω κάτω και στο κρεβάτι της να κοιμούνται η Carla με τον Lucho.

Η Virginia γνωρίζει ότι ο Ignacio έχει μόνο λίγους μήνες ζωής και αποφασίζει να μείνει δίπλα του. Ο Ignacio θέλει να κρατήσει μυστικό το πρόβλημα υγείας του. Στο ξενοδοχείο, ο Javo είναι απελπισμένος επειδή δεν έχει ακούσει νέα από τη Virginia εδώ και καιρό. Η Flor του αποκαλύπτει πού είναι και αποφασίζουν να ταξιδέψουν μαζί στο Σαν Πέδρο για να την βρουν.

Μόλις φτάνουν εκεί, συναντούν τη Virginia στο δρόμο. Η Virginia δεν θέλει να πει τίποτα στη Flor, αλλά αποκαλύπτει την αλήθεια στον Javo. Εκείνος όμως δεν εμπιστεύεται καθόλου τον Ignacio. Τελικά μαζί με τη Flor επιστρέφουν στην πόλη αφήνοντας πίσω την Virginia.

Η Miranda καλεί τον Federico να μείνει στο δωμάτιό της αφού δεν έχει που αλλού να μείνει αλλά θα πρέπει να κοιμηθεί στο πάτωμα. Ένας φίλος του Federico εμφανίζεται στο ξενοδοχείο και η Miranda ζηλεύει. Μετά τη συνάντηση με τους επιστήμονες στο ξενοδοχείο, η Elena πλησιάζει την Jazmín, ενώ ο Dany παρατηρεί ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ τους. Ο Javo αποφασίζει να πάρει μερικές μέρες άδεια από τη δουλειά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved