8 λέξεις: Η γκάφα του Νικηφόρου θα τινάξει ένα μυστικό στον αέρα
Media

8 λέξεις: Η γκάφα του Νικηφόρου θα τινάξει ένα μυστικό στον αέρα

8 λέξεις: Στο σημερινό επεισόδιο (17/5), ο Οδυσσέας και η Έρση ετοιμάζονται να έρθουν στην Αθήνα για την έκθεση αλλά η μεταξύ τους ένταση συνεχίζεται.

Ο Νικηφόρος κάνει μια γκάφα με την Ολυμπία και ρισκάρει να τινάξει το μυστικό της εγκυμοσύνης της Εύας στον αέρα.
Ο Σίμος αποφασίζει να ερευνήσει την παράνομη λέσχη και το κύκλωμα των τοκογλύφων και η Σμαράγδα ανησυχεί μήπως και τον ανακαλύψουν. Η Ιφιγένεια κι ο Άλκης έρχονται πιο κοντά, όμως η Κατερίνα εξακολουθεί να αντιδρά σε αυτή τη σχέση. Όταν ο Μιλτιάδης της ανακοινώνει πως σκέφτεται να δώσει το επίθετό του στον Άλκη, το ρήγμα ανάμεσά τους θα βαθύνει σε σημείο χωρισμού.
Ο εκδότης του Φρίξου καταφθάνει στο νησί για την υπογραφή των συμβολαίων, αλλά η Έλλη προβάλει αντιρρήσεις. Ο Άκης, μετά την αποκάλυψη για τις παρανομίες, αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Δημήτρη και τη Μαίρη κατά πρόσωπο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε:

Η Ηλιάνα στέλνει, ανώνυμα, τα video με τις συζητήσεις του Δημήτρη και της Μαίρης στον Άκη, ο οποίος παθαίνει το σοκ της ζωής του.

Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης με τη Μαίρη σε συνεννόηση με τον Μάρκο συνεχίζουν ανυποψίαστοι να οργανώνουν την επόμενη παράδοση των παράνομων φαρμάκων.

Ο Σίμος κι η Εύα προσπαθούν να βάλουν την Ολυμπία σε μια σειρά. Ο Άλκης αντιλαμβάνεται τη δύσκολη θέση της Κατερίνας και σκέφτεται να διακόψει τις επαφές με τον πατέρα του, αλλά ο Μιλτιάδης δεν θέλει να ακούσει αυτή την πιθανότητα. Στην Κέρκυρα, οι κόντρες ανάμεσα σε Ναυσικά και Μάρκο συνεχίζονται, όπως επίσης και ανάμεσα σε Οδυσσέα και Έρση.
Ηλιάνα και Παύλος γνωρίζονται καλύτερα και έρχονται αρκετά κοντά. Μετά την αποχώρηση του Αιμιλίου, ο Σίμος αναλαμβάνει προσωρινά να βοηθήσει με το δελτίο ειδήσεων αλλά τα νούμερα πέφτουν συνεχώς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved