Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Θα καταφέρει ο Χαραλάμπης να πει στη Βαρβάρα ότι όλα ήταν μια παρεξήγηση;
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Θα καταφέρει ο Χαραλάμπης να πει στη Βαρβάρα ότι όλα ήταν μια παρεξήγηση;

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Βαρβάρα μαθαίνει για την παρεξήγηση με τον Χαραλάμπη και, απογοητευμένη, ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τον Πλάτανο.

Ένας άλλος άντρας όμως, θα την κάνει ν’ αλλάξει γνώμη! Ο Βαγγέλας πέφτει αναίσθητος στις ρόδες του αυτοκινήτου της Μυρτώς και ο παπα-Αντρέας αναγκάζεται να πάρει μια σημαντική απόφαση μετά τον ερχομό της παπαδιάς στο χωριό… Ησυχία δεν βρίσκουν οι Πλατανιώτες και στα νέα επεισόδια της κωμικής σειράς της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», που θα παρακολουθήσετε από τη Δευτέρα 17 έως και την Παρασκευή 21 Μαΐου 2021, στις 20:00.

Όσο τα παιδιά στο δάσος ψάχνουν να βρουν τι ήταν αυτός ο πυροβολισμός, ο Στάθης λέει στον Ηλία, στη Φιλιώ και στον παπά ότι έχει βρει τη λύση για την επιδότηση. Η Βαρβάρα, στον κόσμο της, ζει τον έρωτά της, ενώ όλοι οι υπόλοιποι, προσπαθούν να βρουν τρόπο να της το πουν. Ο Μένιος ανακαλύπτει ότι η Μυρτώ και ο Στάθης συνωμοτούσαν πίσω από την πλάτη του και γίνεται έξαλλος.

Ο Κανέλλος, από την άλλη, έχει σχέδιο για να τιμωρήσει τους Φωτεινιώτες, μόνο που πρέπει να συμπεριλάβει την Τούλα και δεν σκέφτεται καθόλου τις αντιδράσεις του Σίμου. Θα καταφέρουν ο Τζώρτζης και ο Θοδωρής να διώξουν τον Στάθη και τη Μυρτώ από το χωριό; Θα καταφέρει ο Χαραλάμπης να πει στη Βαρβάρα ότι όλα ήταν μια παρεξήγηση; Θ’ αποκαλυφθεί ο Βαγγέλας και σε άλλο εγγόνι;

Πρωταγωνιστούν: Τάσος Χαλκιάς (Μένιος Τζούρας), Πηνελόπη Πλάκα (Κατερίνα), Θοδωρής Φραντζέσκος (Παναγής), Θανάσης Κουρλαμπάς (Ηλίας), Τάσος Κωστής (Χαραλάμπης), Θεοδώρα Σιάρκου (Φιλιώ), Νικολέττα Βλαβιανού (Βαρβάρα), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (παπα-Αντρέας), Ηλίας Ζερβός (Στάθης), Μαίρη Σταυρακέλλη (Μυρτώ), Τζένη Διαγούπη (Καλλιόπη), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Κική), Πηνελόπη Πιτσούλη (Μάρμω), Γιάννης Μόρτζος (Βαγγέλας), Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος (Τζώρτζης), Γιωργής Τσουρής (Θοδωρής), Τζένη Κάρνου (Χρύσα), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Φωτεινή), Μιχάλης Μιχαλακίδης (Κανέλλος), Αντώνης Στάμος (Σίμος), Ιζαμπέλλα Μπαλτσαβιά (Τούλα), Φοίβος Ριμένας (Λουκάς)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved