Έξαψη: Η Εβίτα ταράζεται όταν μαθαίνει ότι η μητέρα της κλήθηκε για ανάκριση
Media

Έξαψη: Η Εβίτα ταράζεται όταν μαθαίνει ότι η μητέρα της κλήθηκε για ανάκριση

Έξαψη: Αναπάντεχες εξελίξεις, υποψίες, μυστικά και ένα ανεξιχνίαστο μυστήριο έρχονται στην «Έξαψη» αυτή την εβδομάδα.

Στο αποψινό επεισόδιο (18-05) ο Μηνάς παραμένει εξαφανισμένος. Ο Ορφέας ανακρίνει ξανά το Γιάννο, ο οποίος δεν κατηγορεί κανέναν άλλο πέρα από τον εαυτό του. Η Εβίτα ταράζεται όταν μαθαίνει ότι η μητέρα της κλήθηκε για ανάκριση και προσπαθεί να μάθει τι έχει συμβεί.

Η τυχαία συνάντησή της με τη Ζωή θα είναι επεισοδιακή. Η Κλαίρη καλείται να καταθέσει για την υπόθεση του Γιάννου. Η Μαρίνα συνεχίζει να συγκεντρώνει στοιχεία, προκειμένου να μάθει αν ο Μηνάς είναι όντως ο ένοχος. Ο Κωστής, βρίσκεται μπροστά σε ένα καινούργιο δίλημμα.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε

Δευτέρα 17 Μαΐου
Επεισόδιο 52

Η Ίριδα φτάνει στο αστυνομικό τμήμα του Ναυπλίου για να καταθέσει. Η Ζωή μένει άναυδη, ακούγοντας από τη Μαρίνα τα γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όλη η οικογένεια προετοιμάζει την υποδοχή της Εβίτας μετά το εξιτήριό της. Ο Ορφέας βρίσκεται ξανά σε αδιέξοδο με την υπόθεση.

Ο Γιάννος δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη στη φυλακή. Ο Αλέξανδρος θυμώνει, όταν μαθαίνει ότι η Κλαίρη έφυγε για Ναύπλιο, χωρίς να του το πει. Στο Ναύπλιο επιστρέφει και η Μαρίνα με τον Κωστή, για να έρθουν αντιμέτωποι με αναπάντεχες εξελίξεις.

Η Κλαίρη αδυνατεί να πιστέψει την απόφαση του Γιάννου. Η εκπομπή της Βίκυς, αποκαλύπτει το που βρίσκεται η Ζωή. Η Μαρίνα δυσκολεύεται να διαχειριστεί όλες τις νέες εξελίξεις στη ζωή της. Η Εβίτα μοιάζει να ξεπέρασε τα δύσκολα, όμως κανείς δεν παύει να ανησυχεί για τη συνέχεια. Η Τζόυ δε φεύγει από το πλευρό της. Ο Κωστής ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια νέα ζωή, χάρη στο Γιάννο. Η στιγμή της κρίσης πλησιάζει για την Ίριδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved