Survivor: Η αποκάλυψη του Λιανού για τις στρατηγικές των παικτών που δεν περιμέναμε
Media

Survivor: Η αποκάλυψη του Λιανού για τις στρατηγικές των παικτών που δεν περιμέναμε

Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε τι συμβαίνει στο survivor!

Το παιχνίδι έχει γίνει πλέον ατομικό και οι παίκτες αγωνίζονται για την παραμονή τους στο Survivor και όλοι άρχισαν να ακολουθούν συγκεκριμένες στρατηγικές!

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε το πρωί της Τρίτης (18 Μάη) στον ραδιοφωνικό σταθμό Sfera και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση της Μαριαλένας με τον Σάκη αλλά αποκάλυψε και τις υποομάδες του survivor!

O παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, είπε: «Δεν περίμενα ότι ο Ασημακόπουλος θα ψηφίσει τον Σάκη. Τώρα που μπαίνει στην ατομική φάση το παιχνίδι θα παίξουν και στρατηγικά. Είναι λίγοι οι παίκτες που κράτησαν σταθερή πορεία στο παιχνίδι. Πολλοί παίκτες έκαναν κοιλιά. Όλοι η φασαρία με τον Τριαντάφυλλο έγινε επειδή ο Ασημακόπουλος δεν παραδέχτηκε ότι ψήφισε στρατηγικά. Υπάρχουν δυο άτυπες ομάδες μέσα στο Survivor. Εμπλέκεται πολύ τώρα το παιχνίδι με την ασυλία, γιατί αν κάποιος από τους δυο υποψήφιους κερδίσει, παραμένει υποψήφιος, αλλά μπορεί να προτείνει τον επόμενο παίκτη που θα είναι απέναντί του. Οπότε μπορείς να δώσεις κάποιον και μετά αυτός να κερδίσει και να σε δώσει απέναντί του».

Και δεν δίστασε να πει ο Γιώργος Λιανός:

«Δεν έχω καταλάβει τι γίνεται με τη Μαριαλένα και τον Σάκη. Με το που πάμε να τρολάρουμε λίγο… Στα γυρίσματα είναι πολύ διακριτικοί».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Ευτυχείτε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved