Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο
Media

Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Las Estrellas: Η Flor αναστατώνεται από το θέαμα της Jazmín και της Elena που φιλιούνται. 

Η Jazmín της λέει ότι δεν θέλει να την χάσει αλλά η Flor αρνείται να την περιμένει και νιώθει ακόμα πιο μπερδεμένη.
Η Miranda ανακαλύπτει ότι η ασθένεια του Ignacio είναι σε τελικό στάδιο και αυτό της προκαλεί πανικό. Στο μυαλό της έρχονται όλες οι ευτυχισμένες στιγμές που έζησε μαζί του.
Είναι τα γενέθλια του Lucho. Η Virginia πηγαίνει στο Punta del Este με τον Ignacio.Η Carla ετοιμάζει πάρτι για τους δυο τους. Ο Lucho δέχεται με χαρά την πρόσκλησή της, αλλά δεν γνωρίζει ότι ο Mariano έχει καλέσει τους φίλους του, για να το γιορτάσουν από το μεσημέρι.


Πιεσμένη από τον Federico, η Miranda θα του πει πώς συνάντησε τον Ignacio.

Η Jazmín, ετοιμάζεται για την εκδρομή στην εξοχή με την Elena, αλλά καθυστερεί καθώς βοηθάει στις προετοιμασίες για το πάρτι του Lucho. Η Elena πηγαίνει στο ξενοδοχείο για να την πάρει. Η Flor τις βλέπει μαζί και καταρρέει. Στην τραπεζαρία, ακούει τον Lucho και τους φίλους του να συζητούν για την Carla και τη Lucia. Δεν αντέχει και ξεσπάει σε εκείνους υπερασπίζοντας τις αδελφές της. Η Carla, που το ακούει, θυμώνει και ακυρώνει το πάρτι γενεθλίων. Αργότερα, η Miranda, η Flor και η Carla, διασκεδάζουν μαζί, κάτι που ευχαριστεί τον πατέρα τους.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε

Η Jazmín δεν μπορεί να αποφασίσει και δεν ξέρει τι να κάνει με τη Flor και την Elena. Η Flor είναι λυπημένη αφού βλέπει ότι η Jazmín είναι απόμακρη. Η Miranda και ο Federico είναι επιτέλους μαζί. Η Carla και ο Lucho έρχονται όλο και πιο κοντά. Η Lolita και η Virginia είναι λυπημένες τώρα που έφυγε ο Javo.

Ο Ignacio επιστρέφει από το San Pedro. Γευματίζουν με την Virginia στο μπαρ που συναντήθηκαν για πρώτη φορά και αναπολούν τις πρώτες μέρες της σχέσης τους.
Η Lucía μιλάει με έναν νέο πελάτη που σκοπεύει να κάνει μια εκδήλωση στο ξενοδοχείο, αλλά δεν μπορεί να οργανώσει τίποτα αφού δεν μπορεί να φύγει από το σπίτι της. Η Carla όμως ακυρώνει την εκδήλωση.

Η Jazmín συναντά την Elena και της λέει ότι δέχεται την πρόσκλησή να επισκεφτούν μαζί τους γονείς της Elena στην εξοχή. Τυχαία συναντούν στο ίδιο μπαρ την Virginia και τον Ignacio. Ο Ignacio προσκαλεί τη Virginia να πάει στην Punta del Este μαζί του.
Στο ξενοδοχείο, η Lolita είναι υπεύθυνη για την κουζίνα. Ο Leo, η Trinidad και ο Dany είναι εκεί και την βοηθούν. Ωστόσο, η ατμόσφαιρα είναι χαοτική.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved