8 λέξεις: Άγρια επίθεση στον Σίμο – Τον αφήνουν αιμόφυρτο στο δρόμο
Media

8 λέξεις: Άγρια επίθεση στον Σίμο – Τον αφήνουν αιμόφυρτο στο δρόμο

Γεμάτα αγωνία και ένταση είναι τα προσεχή επεισόδια του ερωτικού - πολιτικού θρίλερ του ΣΚΑΙ «8 λέξεις».

Ένα από τα πρόσωπα που θα βρεθούν στο επίκεντρο είναι ο Σίμος, ο οποίος καταφέρνει να ξεσκεπάσει το κύκλωμα τοκογλύφων, αλλά, σύντομα, δέχεται μία άγρια επίθεση καταλήγοντας αιμόφυρτος στη μέση του δρόμου!

Ο Σίμος είναι ένας ήρωας ο οποίος κατά τη διάρκεια της σειράς μας έχει απασχολήσει με πολλούς και διάφορους τρόπους. Κυρίως με την επιμονή του να αποκαλύπτει κρυφές πτυχές προσώπων και καταστάσεων που αγγίζουν τα όρια της επικινδυνότητας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η απόφαση του άντρα να εμπλακεί στην ιστορία με το κύκλωμα τοκογλύφων που οδήγησαν τον αδελφικό του φίλο, Γιώργο Γκόγκα, στην αυτοκτονία.

Έτσι, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, ο Σίμος κάθε μέρα που περνάει μπαίνει όλο και πιο βαθιά στο κύκλωμα, με πρωταρχικό σκοπό να το ξεσκεπάσει και να οδηγήσει όσους βρίσκονται πίσω απ' αυτό στα χέρια της Δικαιοσύνης, θέλοντας να εκδικηθεί για τον φίλου του, τη σύζυγό του, αλλά και το μικρό παιδί που άφησε πίσω. Συγχρόνως, η Σμαράγδα, φοβούμενη ότι δεν θα έχει καλό τέλος αυτή η ιστορία, προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποτρέψει τον αγαπημένο της από το παρακινδυνευμένο αυτό εγχείρημα. Αλλά μάταια. Ο Σίμος βρίσκεται πολύ κοντά στην επίτευξη του σχεδίου που έχει καταστρώσει και ετοιμάζεται να συναντήσει το μεγάλο αφεντικό. Δηλαδή τον άνθρωπο που ηγείται του κυκλώματος και κινεί όλα τα νήματα. Όπως και γίνεται.

Σύντομα, λοιπόν, ο Σίμος συναντιέται με αυτόν τον μυστηριώδη άντρα και καταγράφει την άκρως ενοχοποιητκή συνομιλία που έχει μαζί του. Στη συνέχεια, χωρίς να χάνει χρόνο, ενημερώνει σχετικά τον αστυνόμο Βρανά και την ομάδα του, οι οποίοι με μεθοδευμένες κινήσεις προχωρούν σε μαζικές συλλήψεις. Η συγκεκριμένη εξέλιξη, όπως είναι φυσικό, γίνεται πρώτο θέμα σε όλα τα δελτία ειδήσεων, αλλά και στα σάιτ, κάνοντας λόγο για μία νέα επιτυχία της Αστυνομίας. Την επόμενη μέρα, ο Σίμος και η Σμαράγδα, ανακουφισμένοι από την έκβαση της υπόθεσης, αποφασίζουν να πάνε στη Χαλκίδα και να περάσουν λίγες ήρεμες στιγμές.

Μόνο που κάποιοι στενοί συνεργάτες του τοκογλύφου, οι οποίοι κατάφεραν να ξεφύγουν, παίρνουν εντολή να παρακολουθούν τον άντρα και να του δώσουν ένα καλό μάθημα, ώστε να μην τολμήσει να εμπλακεί ξανά σε ξένες... υποθέσεις. Κάποια στιγμή, λοιπόν, ο Σίμος αντιλαμβάνεται ότι τον παρακολουθούν τέσσερις άντρες, πάνω σε μηχανές μεγάλου κυβισμού, και λέει μία δικαιολογία στην Σμαράγδα για να μην την τρομοκρατήσει και, παράλληλα, να μην τη βάλει σε κίνδυνο. Συγκεκριμένα, ο Σίμος πηγαίνει σε σημεία που υπάρχει πολύς κόσμος, προσπαθώντας να τους εμποδίσει να του κάνουν κακό, αλλά εκείνοι δεν διστάζουν να του επιτεθούν άγρια και να τον ξυλοκοπήσουν.

Μάλιστα, όταν φέρνουν εις πέρας την αποστολή τους, τον εγκαταλείπουν αιμόφυρτο στη μέση του δρόμου, ενώ οι περαστικοί καλούν ένα ασθενοφόρο προκειμένου να τον μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Οι ώρες περνούν και η Σμαράγδα δέχεται μία κλήση από το κινητό του αγαπημένου της. Μόνο που στην άλλη άκρη της γραμμής είναι ένας γιατρός, ο οποίος την πληροφορεί ότι ο σύζυγος της βρίσκεται ατό νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Εκείνη καταλαβαίνει ότι πίσω από αυτό κρύβονται οι τοκογλύφοι, με το ένστικτό της να επιβεβαιώνεται και πάλι.Έτσι, λοιπόν, η γυναίκα σπεύδει στο πλευρό του.

Πηγή: My tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved