MasterChef: Το πρώτο μήνυμα του Ιωάννη Αυλωνίτη μετά την αποχώρηση από το ριάλιτι
Media

MasterChef: Το πρώτο μήνυμα του Ιωάννη Αυλωνίτη μετά την αποχώρηση από το ριάλιτι

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του MasterChef έχει ξεκινήσει και ο τελευταίος που αποχώρησε είναι ο Ιωάννης Αυλωνίτης

Μετά την αποχώρηση του Τζιοβάνι Σκαράτζι, οι έξι ήταν στον διαγωνισμό, έχοντας περάσει αρκετές δοκιμασίες, βρέθηκαν ένα βήμα πιο κοντά στον μεγάλο τους στόχο: τον τίτλο του MasterChef 5… ή έτσι πιστεύουν.

Και ο 1ος Ημιτελικός ξεκίνησε. Σε μια δοκιμασία ζευγαριών τα λάθη είναι ικανά να στοιχίσουν την παραμονή κάποιων στον διαγωνισμό. Λάθη άλλων, που έφεραν όμως δύο από τα ζευγάρια σε μια τελική δοκιμασία αποχώρησης. Κάποιοι νόμιζαν ότι τα δύσκολα πέρασαν και πως βαδίζουν σταθερά στο δρόμο για τον τελικό αλλά διαπίστωσαν το ακριβώς αντίθετο!

Φέτος δεν χαρίζεται τίποτα, αφού σε ένα ανεβασμένο, από τους ίδιους τους διαγωνιζόμενους, επίπεδο, δεν θα μπορούσαν τα πράγματα να λειτουργήσουν διαφορετικά.

Ένα μοναδικό πιάτο αντιγραφής για τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση, με εξαιρετικό βαθμό δυσκολίας, από τον Executive Chef στο Mykonos No5, Μιχάλη Μάρθα, καθόρισε ποιοι μπήκαν στην εκλεκτή πεντάδα.

Μετά την αποχώρησή του από το MasterChef, ο Ιωάννης Αυλωνίτης έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram:

“Σήμερα φεύγω χαρούμενος και γεμάτος αναμνήσεις… Έμαθα τόσα πράγματα στο μάστερ σεφ και με φόρτωσε ακόμα περισσότερο όρεξη!!! Ευχαριστώ όλα τα παιδιά τις παραγωγής το #startv και το #masterchefgr Τα καλύτερα έρχονται”!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved