Ήλιος: Ο Μάνος αποκαλύπτεται - Η σκηνή με τον Λαϊνά και οι απειλές
Media

Ήλιος: Ο Μάνος αποκαλύπτεται - Η σκηνή με τον Λαϊνά και οι απειλές

Ήλιος: Στην πραγματική του ζωή, ο Ορέστης Χαλκιάς δεν έχει καμία σχέση με τον κακό "Μάνο" τον οποίο και υποδύεται για την καθημερινή σειρά του ANT1

Για το τηλεοπτικό του ντεμπούτο αλλά και τις πιο έντονες στιγμές του ρόλου του, μίλησε στη νέα του συνέντευξη ο Ορέστης Χαλκιάς...

Συστήθηκες στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο του Μάνου, που ως χαρακτήρας δεν έχει αφήσει και τις καλύτερες εντυπώσεις...

«Κι εγώ δεν έχω την καλύτερη γνώμη για εκείνον. Δικαιολογείται εν μέρει για τον χαρακτήρα που διαμόρφωσε λόγω του προβληματικού περιβάλλοντος που μεγάλωσε. Ήταν άτυχος αλλά από ένα σημείο και μετά δεν έχει δικαιολογία γιατί έκανε τις επιλογές του. Θα μπορούσε μέσω των ενεργει­ών του να βρει την ευκαιρία και να γλιτώσει, όμως έβγαλε το ένστικτο που είχε μάθει από τον πατέρα του που χτυπούσε τη μητέρα του. Είναι θύμα μιας κατάστασης η οποία στη συνέχεια τον έκανε θύτη»

Όλα ξεκίνησαν από ένα πάρτι... «Όντως και κατέληξε να σκοτώσει δύο ανθρώπους. Πώς να συμπαθήσω αυτόν τον ήρωα; Είμαι υποχρεωμένος να τον υποστηρίξω στο πλαίσιο της δραματουργίας, αλλά όχι της ζωής. Στην τε­λευταία σκηνή ο Λαϊνάς του είπε ξεκάθαρα: "θα σαπίσει εδώ μέσα για πάντα". Το βλέμμα μου έπρεπε να είναι καρφωμένο με μίσος στον Γιώργο Καραμίχο. Αυτόν τον ρόλο μου δώσανε κι έκανα το καλύτερο που μπορούσα. Η αλήθεια είναι ότι οι "κακοί" χαρακτήρες έχουν ενδιαφέρον γιατί αναδεικνύουν τους καλούς της υπόθεσης. Αν δεν υπάρχει ο σκοτεινός τύπος. πώς θα δείξει τη λάμ­ψη του ο καλός κι αν δεν υπάρχει το σκοτάδι πώς θα φωτίσει ο ήλιος;».

Η Νέλλη έπαιξε ρόλο στον... κακό δρόμο που πήρε ο Μάνος;

«Η αλήθεια είναι ότι εκείνη ήταν που την πρώτη φορά τον προέτρεψε να κλέψουν μαζί μια μπλούζα και μετά να πουλήσουν χάπια στο πάρτι, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί τον Μάνο και το γεγονός ότι στην πορεία έγινε τέρας. Ηταν ίσα - ίσα η αφορμή να βγει ο κακός εαυτός του στην επιφάνεια».

Ο Μάνος έχει πολλά σκοτεινά σημεία. Έχει μείνει κάτι καλό μέσα του;

«Είναι προς έρευνα. Στις τελευταίες σκηνές αφή­νεται μια υπόνοια. Ο Δήμος του μίλησε με ένα πατρικό και συμβουλευτικό τόνο. Σε ένα ιδανικό σύμπαν θα μπορούσε να είναι ο πατέρας ταυ Μάνου γιατί έχει ένα σκοτεινό παρελθόν αλλά ήρθε στον σωστό δρόμο, θα μπορούσε επίσης να περάσει σε αυτό το παιδί την αγά­πη αντί την ανταγωνιστικότητα του πραγματικού του πατέρα».

Ο Λαϊνά5 θα καταφέρει να ξεσκεπάσει τον Μάνο για τον φόνο του πατέρα του;

«Δεν γνωρίζω αν αυτό φανεί μελλοντικά. Το ότι έχει διαπράξει το έγκλημα, ο θεατής το ξέρει. Αν θέλει τη θεία δίκη με τη βούλα, αυτό δεν υπάρχει στο σενάριο επίσημα».

Πηγή:ΤV24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved