Πότε και πώς ρίχνουν οριστικά αυλαία τα reality και τα σόου της ελληνικής τηλεόρασης;
Media

Πότε και πώς ρίχνουν οριστικά αυλαία τα reality και τα σόου της ελληνικής τηλεόρασης;

Όπου να 'ναι πέφτει η αυλαία της φετινής τηλεοπτικής σεζόν και σιγά σιγά αρχίζουν και οι προετοιμασίες για τους μεγάλους τελικούς των reality παιχνιδιών και των λαμπερών σόου. 

Ένα από τα πρότζεκτ που κέρδισαν, για μία ακόμη φορά, το στοίχη­μα της επιτυχίας και φέτος είναι το «MasterChef» του Star. Με όπλο την εμπειρία των προηγού­μενων ετών και την dream team-επιτροπή (Λε­ωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς), τα στελέχη της Κηφισιάς και η παραγωγή χάρισαν ένα πλούσιο θέαμα στο κοινό από το οποίο δεν έλειπαν οι απαιτητικές δοκιμασίες, οι διαβασμένοι παίκτες και οι εντά­σεις. Αν και οι τηλεθεατές δεν «χορταίνουν» από «MasterChef», το ριάλιτι μαγειρικής θα ολοκληρώσει τον κύκλο του την πρώτη εβδο­μάδα του Ιουνίου.

Ο τελικός έχει ήδη γυριστεί σε γνωστό ξενοδοχείο της Χαλκιδικής, ενώ η ανακοίνωση του αποτελέσματος θα γίνει live τη μεγάλη βραδιά. Η Μαργαρίτα, η Μαρίνα, ο Διονύσης και ο Αλέξανδρος είναι η τετράδα, ενώ σύμφωνα με τα spoilers, η τελική τριάδα θα είναι οι τρεις πρώτοι. Η Μαργαρίτα είναι, χωρίς αμφιβολία, το μεγάλο φαβορί, ωστόσο πολλές φορές τα πράγματα ανατρέπονται στις τελικές δοκιμασίες που απαιτούν ταλέντο, κα­θαρή σκέψη και υπομονή.

Να σημειωθεί ότι η Μαργαρίτα είναι η παίκτρια που έχει κερδίσει το Silver Award των 10 χιλιάδων ευρώ και τώρα θα διεκδικήσει το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ. Μέχρι πάντως τη βραδιά του τελικού, το «MasterChef» τις μεταδίδεται από τη Δευτέρα μέχρι την Πέμπτη, στις 21.00, αφήνοντας την Παρασκευή και τα Σάββατα ελεύθερα στο κοινό.

Την ερχόμενη Παρασκευή, στις 28 του μήνα, αντίο στους τηλεθεατές θα πει η Ελένη Φουρέιρα μέσα από το «House of Fame» του ΣΚΑΙ. Η μουσική ακαδημία δεν κατάφερε να πείσει το κοινό για τα ταλέντα της, δεν κέρδισε τον σκληρό ανταγωνισμό τα βράδια της Παρα­σκευής και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα υπάρξει επόμενος κύκλος.

Ο νικητής, πάντως, θα κερδίσει ένα συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρία, ενώ μεγάλο φαβορί είναι ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας που έχει κερδίσει την παραμονή του στο παιχνίδι αρκετές φορές. Ήδη, να σημει­ωθεί, στον μεγάλο τελικό πέρασε η Βένια, έπει­τα από επιλογή της κριτικής επιτροπής (Καίτη Γαρμπή-Φοίβος-Γιάννης Πλούταρχος-Γιώργος Αρσενάκος).

Την ερχόμενη Κυριακή 30 Μαΐου, το Your Face Sounds Familiar επίσης θα ρίξει αυλαία. Το πο­λύπαθο σόου μεταμφιέσεων, που αναγκάστηκε να κατεβάσει ρολά κάποιες Κυριακές λόγω κρουσμάτων κορονοϊού, αυτή τη φορά θα αποχαιρετήσει οριστικά το κοινό του.

Οι Μαρία Μπεκατώρου, Κατερίνα Παπουτσάκη, Κωστής Μαραβέγιας, Τά­κης Ζαχαράτος, Μιχάλης Ρέππας και οι παίκτες θα υποδεχτούν για τελευταία φορά τους τηλε­θεατές και ένας μόνο διαγωνιζόμενος θα κρατή­σει στα χέρια του το βραβείο και θα χαρίσει ένα χρηματικό ποσό σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου οδήγησε τα στελέχη του ΑΝΤ1 στην απόφα­ση να ρίξουν νωρίτερα από το αναμενόμενο τίτλους τέλους στο ριάλιτι «Φάρμα».

Ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει τον μεγάλο νικητή την Πέμπτη 10 Ιουνίου, ωστόσο τις επόμε­νες εβδομάδες οι τηλεθεατές θα δουν διπλές αποχωρήσεις και αρκετές ανατροπές. Βασίλης Θεοδωρόπουλος, Κώστας Γκρέκας και Κων­σταντίνος Μακρής (Ντούπης) φαίνεται ότι θα είναι η τελική τριάδα, με τον Κώστα Γκρέκα να εί­ναι ο επικρατέστερος για το έπαθλο συμφωνά με τα spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Ήταν τέλη του 2020, όταν ο Γιώργος Λιανός καλωσόριζε παίκτες και κοινό στον νέο κύκλο ίου «Survivor». Τότε, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τη μεγάλη επιτυχία του ριάλιτι και το ότι ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα αποφάσιζε να τραβήξει το παιχνίδι... επτά μήνες! Tα σαρωτικά ποσοστά έκαναν τον Τούρκο παραγωγό αποφασίσει ότι το «Survivor» θα ολοκληρωθεί την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου με έναν τελικό που θα γί­νει στην Αθήνα, αλλά άγνωστο ακόμη υπό ποιες συνθήκες.

Η κατάσταση με την πανδημία μπορεί να ανατρέψει τα σχέδια της παραγωγής, διαφορε­τικά η μεγάλη βραδιά θα έχει καλεσμένους τους παίκτες που αποχώρησαν και τους συγγενείς των παικτών. Μέχρι τότε, πάντως, οι ανατροπές θα συνεχίσουν να καθηλώνουν, ενώ οι πληρο­φορίες που θέλουν κάποια από τα αγαπημένα πρόσωπα των συμμετεχόντων να ταξιδεύουν στον Άγιο Δομίνικο για να κάνουν έκπληξη στους δικούς τους ανθρώπους, δεν ισχύουν.

Να ση­μειωθεί ότι φαβορί θεωρούνται ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Σάκης Κατσούλης, ειδικά μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή και του Νίκου Μπάρτζη. Ο πρώτος παίκτης της μπλε ομάδας φαίνεται ότι δεν άντεξε ψυχολογικά, μετά την ανακοίνωση της παραγωγής ότι το ριάλιτι παίρνει ένα μήνα παράταση και θα ολοκληρωθεί τον Ιούλιο, ενώ ο δεύτερος πήρε το εισιτήριο της επιστροφής για ιατρικούς λόγους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved