Η Φάρμα: Αποχώρησε η Φένια μία βδομάδα μετά την δίδυμη αδερφή της - Τα δάκρυα on camera
Media

Η Φάρμα: Αποχώρησε η Φένια μία βδομάδα μετά την δίδυμη αδερφή της - Τα δάκρυα on camera

Η Φάρμα: Στο επεισόδιο της Παρασκευής (28/5) λίγο πριν τον μεγάλο τελικό από τον οποίο θα αναδειχτεί και ο νικητής είδαμε πολλές αλλαγές.

Ο Σάκης Τανιμανίδης μπήκε στη Φάρμα και ενημέρωσε τους παίκτες για την αλλαγή στη διαδικασία εκλογής του αρχηγού της εβδομάδας.

Έτσι λοιπόν από αυτή την εβδομάδα οι υποψήφιοι αρχηγοί θα έπρεπε να παίξουν τρία και όχι ένα αγώνισμα στον αχυρώνα και νικητής θα αναδεικνυόταν εκείνος που θα κατάφερνε να κερδίσει δύο από τα τρία αγωνίσματα.

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη αναδείχτηκε αρχηγός για τρίτη φορά και έπρεπε να πάρει μια δύσκολη απόφαση.

Η παίκτρια της Φάρμας έπρεπε να επιλέξει έναν συμπαίκτη της ως πρώτο μονομάχο κι αυτό είναι πάντα κάτι που τους αγχώνει όλους.

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη λοιπόν, στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (28/5) έδωσε ως πρώτο μονομάχο μια γυναίκα και αυτή ήταν η Μαρία Μιχαλοπούλου.

Όταν πήρε τη μαύρη πέτρα χαμογέλασε αλλά δεν δίστασε να εκφράσει και την άποψή της!

Ωστόσο, ο Σάκης Τανιμανίδης τους είχε ετοιμάσει μία ακόμα έκπληξη! Οι κανόνες του παιχνιδιού άλλαξαν και σε αυτό το σημείο, καθώς πλέον η πρώτη μονομάχος είχε το δικαίωμα να επιλέξει απευθείας τον αντίπαλό της.

Έτσι λοιπόν, η Μαρία Μιχαλοπούλου, επέλεξε για δεύτερο μονομάχο τη Φένια Τσικιτίκου γιατί την θεώρησε πιο εύκολη αντίπαλο.

Εν τέλει, από το παιχνίδι αποχώρησε η Φένια, μία βδομάδα μετά την αδερφή της. Όπως ήταν φυσικό συγκινήθηκε και δάκρυσε αποχαιρετώντας τους υπόλοιπους παίκτες.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved