House of Fame: Στέφανος Πιτσίνιαγκας: Όσα δεν γνωρίζετε για τον μεγάλο νικητή!
Media

House of Fame: Στέφανος Πιτσίνιαγκας: Όσα δεν γνωρίζετε για τον μεγάλο νικητή!

House of Fame: Τίτλοι τέλους για τη Μουσική Ακαδημία  που ολοκλήρωσε τον κύκλο της με τον μεγάλο τελικό χθες το βράδυ (28/5) και την ανάδειξη του νικητή, τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα

Η βραδιά ξεκίνησε με την εκθαμβωτική Ελένη Φουρέιρα σε ένα απίστευτο show επί σκηνής με τα αγαπημένα της τραγούδια.

Μετά από δώδεκα live concerts όπου η πιο απίστευτη κριτική επιτροπή αξιολογούσε τις εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Φοίβος έδωσαν τη θέση τους στο τηλεοπτικό κοινό το οποίο και είχε τον τελικό λόγο μέσω της ψηφοφορίας.

Jimmy Sion, Στέφανος Πιτσίνιαγκας, Γιώργος Σπετσιώτης, Βένια Καραγιαννίδου, Άρης Βανταράκης και Γιάννης Αρβανιτίδης ήταν οι πρωταγωνιστές της μεγάλης βραδιάς.

Μετά από μια απίστευτη βραδιά γεμάτη χορό, τραγούδι αλλά και πολλή συγκίνηση, μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Στέφανος. Πόσα όμως είναι όλα αυτά που δεν γνωρίζετε για εκείνον;

Ο Στέφανος λοιπόν, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Γύθειo και είναι 22 ετών. Η οικογένειά του ασχολείται με το ψάρεμα, έχουν δικό τους καΐκι και διατηρούν μια παραδοσιακή ψαροταβέρνα στην περιοχή. Εκεί, άρχισε να λέει και τα πρώτα του τραγούδια.

Στην Αθήνα, ήρθε με την πρόφαση να σπουδάσει μαγειρική, ενώ στην ουσία ξεκίνησε να δουλεύει ως DJ σε club.

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας λατρεύει το λαϊκό τραγούδι και αγαπημένοι του τραγουδιστές είναι ο Στέλιος Καζαντζίδης και ο Βαγγέλης Περπινιάδης.

Εκτός από το τραγούδι, έχει μεγάλη αδυναμία και στο γυναικείο φύλο... Γι' αυτό και δεν άργησε να δημιουργηθεί κάτι ερωτικό και μερικές φορές ρομαντικό ανάμεσα σε εκείνον και τη Mαριάννα η οποία όμως αποχώρησε λίγο πριν τον τελικό, κάνοντας τον Στέφανο να λυγίσει. Παρ' όλα αυτά, αποφάσισε να συνεχίσει με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση και να τα καταφέρει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved