Η Φάρμα: Αποχώρησε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και έκανε την πρόβλεψή του για τον τελικό!
Media

Η Φάρμα: Αποχώρησε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και έκανε την πρόβλεψή του για τον τελικό!

Η Φάρμα: Τα spoilers επιβεβαιώθηκαν και η πόρτα της εξόδου για δεύτερη φορά άνοιξε για τον ηθοποιό Μιχάλη Ιατρόπουλο. ο οποίος αποχώρησε οριστικά από το ριάλιτι.

Οι δυο μονομάχοι του σημερινού επεισοδίου (29/5) της Φάρμας ήταν ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και ο Κώστας Γκρέκας. Ο δεύτερος αναδείχθηκε μονομάχος μετά την υπόδειξή του από τον αρχηγό της εβδομάδας, Βασίλη Θεοδωρόπουλο.

Ο Κώστας Γκρέκας, αργότερα με την σειρά του υπέδειξε τον ηθοποιό για δεύτερο μονομάχο και έτσι οι δυο τους βρέθηκαν στον... τάκο!

Μπορεί να είχαμε συνηθίσει να γίνονται οι αποχωρήσεις κάθε Σάββατο, όμως χθες Παρασκευή είδαμε άλλη μια αποχώρηση από το ριάλιτι του ΑΝΤ1.

Έτσι οι δυο παίκτες διαγωνίστηκαν σε μια σειρά δύσκολων και απαιτητικών μονομάχων με σκοπό να διασφαλίσουν την παραμονή τους στην Φάρμα. Οι δυο μονομάχοι ήταν ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και ο Κώστας Γκρέκας, όπου ο πρώτος συγκέντρωσε λιγότερους βαθμούς και αποχώρησε οριστικά από το αγροτικό ριάλιτι του ΑΝΤ1.

Να σας θυμίσουμε πως ο Μιχάλης Ιατρόπουλος είχε αποχωρήσει πρώτη φορά από την Φάρμα, την έκτη εβδομάδα του παιχνιδιού και η παραγωγή μετά από κάποια αποχώρηση άλλου παίκτη, του ζήτησε να ξανά μπει στο παιχνίδι.

Δείτε ποιους προβλέπει o Μιχάλης Ιατρόπουλος για τον μεγάλο τελικό.

Ο γνωστός ηθοποιός και πρώην παίκτης παίκτης της Φάρμας, αποδέχθηκε την ήττα του και αποχώρησε από το σπίτι με καλή ψυχολογία, αφιερώνοντας την αποχώρησή του στην εγγονή του, Χριστίνα που σήμερα έχει τα γενέθλιά της.

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved