Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο
Media

Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Las Estrellas: Η Virginia ονειρεύεται το Javo να ομολογεί ότι κοιμήθηκε με τη Miranda. 

Ξυπνάει μπερδεμένη και επιτίθεται στη Miranda η οποία θυμώνει. Ο Federico και η Flor την αμφισβητούν και θεωρούν ότι πρόκειται για παρανόηση. Η Virginia, η Flor και ο Federico ζητούν συγγνώμη από τη Miranda, αλλά εκείνη δε τους συγχωρεί. Πηγαίνει με τον Damian σε ένα μουσικό φεστιβάλ.

Ο Javo συναντά στο πάρκο την Ángela, μια παλιά του φίλη και θυμούνται ιστορίες από το παρελθόν. Η Virginia του λέει ότι τον αγαπά και τον χρειάζεται. Η Carla ταξιδεύει με τον Alfonso, ενώ ο Lucho την ψάχνει.Η Lucia ανησυχεί επειδή ξέχασε να πάρει τα αντισυλληπτικά χάπια της και διστάζει να καλέσει τον γυναικολόγο της. Ο Mariano της κάνει μια κουβέντα και εκείνη αλλάζει στάση.

Η Jazmín και η Elena μαλώνουν. Η Elena πηγαίνει σε ένα συνέδριο για μερικές ημέρες. Η Jazmín φέρεται απότομα στη Flor και εκείνη αναστατώνεται και καλεί τη Norma, μια φίλη της από την ομάδα θεραπείας. Συναντιούνται στο πάρκο και εκείνη προσπαθεί μάταια να την ηρεμήσει. Τελικά, η Virginia και η Miranda την ενθαρρύνουν να εκδηλώσει τα συναισθήματά της και η Flor βρίσκει την Jazmín στο ξενοδοχείου και τη φιλά.

Η Flor νιώθει ότι χάνει την Jazmín, ενώ εκείνη της εξηγεί ότι το μόνο που θέλει είναι να τη φροντίζει γιατί την αγαπά πάρα πολύ. Στο τέλος πάνε μαζί στο Tigre.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved