8 λέξεις: Ο Άκης μαθαίνει για την αγωγή του Οδυσσέα εις βάρος του καναλιού
Media

8 λέξεις: Ο Άκης μαθαίνει για την αγωγή του Οδυσσέα εις βάρος του καναλιού

8 λέξεις: Στο σημερινό επεισόδιο (3/6), ο Έκτορας καταθέτει μηνύσεις εκ μέρους του Οδυσσέα και διεκδικεί ένα μεγάλο ποσό από τους ανθρώπους που τον συκοφάντησαν.

Ο Άκης συνεχίζει την προσπάθεια να ανακαλύψει τον αποστολέα του mail με τα ενοχοποιητικά video. Και ο Φρίξος προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στην Έρση για το θέμα του Οδυσσέα αλλά μάταια.

Ο Άκης μαθαίνει για την αγωγή του Οδυσσέα εις βάρος του καναλιού αλλά και την εμπλοκή της Ηλιάνας στο θέμα αυτό και εξαγριώνεται. Ο Σίμος καταγράφει την άκρως ενοχοποιητική συνομιλία που έχει με τον τοκογλύφο και λίγο αργότερα, ο αστυνόμος Βρανάς προχωρά σε μαζικές συλλήψεις.

Στο μεταξύ στην Κέρκυρα, η Έλλη είναι πολύ θυμωμένη με τον Φρίξο για την κουβέντα που της είπε, όσο κι αν ο Φρίξος προσπαθεί να την πείσει ότι δεν εννοούσε αυτά που είπε. Η Μαίρη συναντά τη Ναυσικά και της λέει όλη την αλήθεια για τη δουλειά με τον Μάρκο και την εκβιάζει για πολλά χρήματα, απειλώντας ότι θα εκθέσει τον Μιχαήλ ανεπανόρθωτα.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε:

Η Βικτώρια αποφασίζει να δώσει τον μικρό Άγγελο στον Οδυσσέα για λίγες μέρες, στη Κέρκυρα, ο Μιχαήλ όμως αντιδρά, φοβούμενος πως αν το μάθει η Εύα θα παρεξηγηθεί. Η Μαίρη δεν κάνει πίσω στον εκβιασμό της και ο Μάρκος περνάει αμέσως στην αντεπίθεση, δείχνοντάς της ότι δεν σηκώνει απειλές.

Οι εντάσεις μεταξύ Ολυμπίας και Εύας συνεχίζονται, με τον Νικηφόρο να προσπαθεί απεγνωσμένα να αποκαταστήσει τις ισορροπίες. Η Ναυσικά μαθαίνει πως η Μαίρη τα έχει μπλέξει με τον Μάρκο και θορυβείται. Στο μεταξύ, ο Μιλτιάδης οριστικοποιεί τον χωρισμό, αφήνοντας τα κλειδιά του σπιτιού στην Κατερίνα.

Ο Σπύρος προσπαθεί να πείσει την Έρση να ζητήσει συγνώμη από τον Οδυσσέα, η αντίδρασή της όμως είναι πολύ έντονη. Ο Άκης προσπαθεί να ανακαλύψει τον αποστολέα του μέιλ με τα video και η Ηλιάνα ανησυχεί. Η Έλλη με τον Φρίξο πάνε στον γυναικολόγο για έναν τυπικό υπέρηχο κι εκεί τους περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Η Έλλη καταρρακώνεται εντελώς, ενώ ο Φρίξος κάνει μια μεγάλη «πατάτα» και την εξοργίζει αφάνταστα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved