Έξαψη: Τα κομμάτια του παζλ αρχίζουν να ενώνονται
Media

Έξαψη: Τα κομμάτια του παζλ αρχίζουν να ενώνονται

Έξαψη: Η ζωή της Κλαίρης γίνεται ξανά άνω κάτω.

Ο Αλέξανδρος προσπαθεί, μάταια, να απολογηθεί. Την ίδια στιγμή, ο Τίμος δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει τη Τζόυ. Ο Γιάννος συνεχίζει την απεργία πείνας στη φυλακή, ενώ ταυτόχρονα δέχεται απειλές από τα τσιράκια του Μπαρδάκα. Όλες οι εικασίες του Ορφέα για την υπόθεση της Βίκυς πέφτουν στο κενό. Την απόφαση του Μηνά να παραδοθεί ακολουθεί μια ακόμα συνταρακτική αποκάλυψη. Τα κομμάτια του παζλ αρχίζουν να ενώνονται. Η Βίκυ μπαίνει στο σπίτι της με τον άνθρωπο που προσπάθησε να τη σκοτώσει.

Στο αστυνομικό τμήμα Ναυπλίου τρεις άνθρωποι δουλεύουν πυρετωδώς προκειμένου να πιάσουν τον πραγματικό ένοχο στην υπόθεσης της Βίκυς. Ένα άτομο, υπεράνω πάσης υποψίας, που δεν έχει αφήσει καθόλου ίχνη πίσω του. Ο πατέρας του Αλέξανδρου φτάνει στην Αθήνα μετά από χρόνια. Η συνάντησή τους δε θα είναι εύκολη. Η Εβίτα κάνει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Η Τζόυ μαθαίνει από τον Τίμο τη φοβερή αλήθεια. Ο Γιάννος δέχεται βίαιη επίθεση στη φυλακή. Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Η Κλαίρη έρχεται αντιμέτωπη με τον άντρα που σκότωσε τη μητέρα της.

Πρωταγωνιστούν: Τάσος Νούσιας, Ιωάννα Παππά, Αναστασία Παντούση, Κωνσταντίνος Κάππας, Νίκος Πουρσανίδης, Γιούλικα Σκαφιδά, Κίμων Κουρής, Σοφία Μανωλάκου. Στο ρόλο της Ίριδας η Λουκία Πιστιόλα. Στο ρόλο του Τζώρτζη ο Νίκος Νικολάου. Στο ρόλο του Ορφέα ο Ιωσήφ Πολυζωίδης. Στο ρόλο της Ζωής η Λουκία Παπαδάκη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved