MasterChef 5 τελικός: Θα είναι η Μαργαρίτα η πρώτη Ελληνίδα MasterChef;
Media

MasterChef 5 τελικός: Θα είναι η Μαργαρίτα η πρώτη Ελληνίδα MasterChef;

MasterChef 5 τελικός: Τον δρόμο -πρέπει να της το αναγνωρίσουμε- για τη διεκδίκηση του πολυπόθητου τίτλου του MasterChef άνοιξε η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη πέρυσι όταν με την πρώτη ευκαιρία δήλωνε ότι θα είναι εκείνη!

Μπορεί η Σπυριδούλα να μην τα κατάφερε αφού στη... στροφή κυριολεκτικά, της "έκλεψε" τον τίτλο ο Μανώλης Σαρρής, μεγάλος νικητής του MasterChef 4 όμως στο φετινό η Μαργαρίτα Νικολαΐδη δείχνει αποφασισμένη να τα καταφέρει.

Το κορίτσι από τη Μυτιλήνη με τη γλυκιά αφέλεια για την οποία κανείς δεν θα μπορούσε να την παρεξηγήσει αφού τα λέει όλα τόσο ανεπιτήδευτα και χωρίς κανέναν δόλο, είναι από εκείνους τους ανθρώπους που δεν το βάζουν εύκολα κάτω.

Έφυγε μία φορά από το παιχνίδι φέτος για να επιστρέψει δριμύτερη και φυσικά αποφασισμένη να διεκδικήσει τον τίτλο.

Γιατί δεν είναι καθόλου τυχαίο που απόψε θα τη δούμε να κονταροχτυπιέται στην τελευταία της μάχη με τον Διονύσιο Σαρακίνη που με τη σειρά του έχει το ίδιο όνειρο. Να κατακτήσει τον τίτλο και το έπαθλο.

Τι πιθανότητες λοιπόν έχει η Μαργαρίτα απέναντι σε έναν πολύ καλό και καταρτισμένο μάγειρα που διψάει τόσο πολύ για τον τίτλο;

Μάλλον πολλές θα πούμε εμείς καθώς η Μαργαρίτα δεν έχει απογοητεύσει ούτε μία φορά τους μέντορές της Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Σωτήρη Κοντιζά και Πάνο Ιωαννίδη οι οποίοι παρά το γεγονός ότι πάντα προσπαθούν να είναι αυστηροί στην κρίση τους και φειδωλοί στις εκδηλώσεις τους -εντάξει, εξαιρείται ο Θείος Λεωνίδας- με τη Μαργαρίτα πάντα γίνονταν... βούτυρο.

Και εκείνη όμως, αντί να είναι... πονηρό θηλυκό και να εκμεταλλευτεί την εύνοιά τους, απλώς συνέχιζε τον δρόμο της χωρίς να κοιτάει δεξιά και αριστερά. Ούτε καν τις κακίες κάποιων συμπαικτών της, τις ίντριγκες μεταξύ τους και γενικώς τις εντάσεις. Τις απέφευγε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού όπως ο... διάολος το λιβάνι.

Μόνο χαμόγελα μοίραζε στη "θητεία" της στο MasterChef η Μαργαρίτα και οι μόνες φορές που λύγιζε και έβαζε τα κλάματα ήταν μόνο όταν αναγκαζόταν να αποχωριστεί έναν συμπαίκτη της (βλέπε Τζιοβάνι ή Μαρία στις πολύ αρχές) ή επειδή της είχαν λείψει τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Λένε πως ο καλύτερος συνδυασμός για έναν επιτυχημένο επαγγελματία σε οποιοδήποτε χώρο, είναι να μοιράζει ίσα στην πορεία του λογική, ταλέντο και συναίσθημα. Πειράζει που η Μαργαρίτα τα έχει όλα αυτά σε μεγάλο βαθμό;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved