MasterChef 5 τελικός: Ο Διονύσης έχει μαγειρέψει για τον Ζινεντίν Ζιντάν! Λέτε να κερδίσει απόψε;
Media

MasterChef 5 τελικός: Ο Διονύσης έχει μαγειρέψει για τον Ζινεντίν Ζιντάν! Λέτε να κερδίσει απόψε;

MasterChef 5 τελικός: Ήταν όνειρό του να βρεθεί στον τελικό του ριάλιτι μαγειρικής και να κερδίσει το έπαθλο αλλά κυρίως τον τίτλο του MasterChef της Ελλάδας. Λέτε να τα καταφέρει; 

Το γνωρίζει και ο ίδιος! Το έχει ζήσει στο πετσί του. Από την πρώτη κιόλας μέρα που μπήκε στο παιχνίδι πριν από αρκετούς μήνες. Ο δρόμος υπήρξε πολύ δύσκολος, χρειάστηκε να διώξει από το παιχνίδι πολλούς καλούς μάγειρες. Και να μείνει τελικά με μία άξια αντίπαλο, τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

Ο Διονύσης δεν είχε το χάρισμα να κερδίζει τους γύρω του με τη συμπεριφορά του. Το αντίθετο θα λέγαμε. Και αυτό γιατί, όπως πολλές φορές είχε παραδεχτεί και ο ίδιος on camera, ήταν προσηλωμένος στον στόχο του. Την κουζίνα, τα δημιουργικά πιάτα και φυσικά τον τελικό. Και τα κατάφερε. Μπορεί να μην έκανε "κολλητούς" μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής, όμως εκεί έξω έχει ένα κορίτσι να τον περιμένει, την Ανούς Χεριμιάν που στήριξε όσο κανένας άλλος μέσα στο παιχνίδι.

Το ζευγάρι δεν έκρυψε ποτέ τη σχέση του, παρ' όλο που δεν πήγε και στο άλλο άκρο, να θέλει να την "πουλάει". Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο gossip-tv πάντως, η Ανούς είχε μιλήσει για τον έρωτά τουςπου γεννήθηκε ανάμεσα σε κουτάλες και λερωμένους από τις δοκιμασίες πάγκους του Masterchef.

Φυσικά το κορίτσι τον περιμένει πώς και πώς μετά το τέλος του τελικού και φυσικά είναι η πιο φανατική θαυμάστριά του.

https://www.instagram.com/p/CNH04btpiCq

Τι πιθανότητες όμως έχει ο Διονύσης να είναι απόψε ο μεγάλος νικητής;

Το αποτέλεσμα θα το γνωρίζουμε σε λίγες ώρες αλλά το σίγουρο είναι ότι ο Διονύσης έχει ήδη στο βιογραφικό του αρκετά δυνατά "σημεία". Όπως ότι στο παρελθόν έχει μαγειρέψει για τον θρύλο των γηπέδων, τον Γάλλο άσο της μπάλας Ζινεντίν Ζιντάν.

Έχει δουλέψει στο παρελθόν για μεγάλους σεφ και έχει πολλές επαγγελματικές εμπειρίες που τον έχουν βοηθήσει να έχει μία άνεση στις κουζίνες. Κάτι που η αντίπαλός του δεν έχει όμως η Μαργαρίτα έχει ένα άλλο ατού. Μπορεί να μη συγκρίνεται σε εμπειρίες με τον Διονύση, όμως ό,τι πιάνει γίνεται... χρυσός!

Όπως πολλές φορές έχουν παρατηρήσει οι τρεις σεφ Κοντιζάς, Κουτσόπουλος και Ιωαννίδης, η Μαργαρίτα έχει μία μοναδική μαεστρία με οποιοδήποτε υλικό και αν της δοθεί, να δημιουργήσει απίστευτα πιάτα με μόνο "οδηγό" και "βοηθό" το ταλέντο της και τους γευστικούς της κάλυκες.

Οι πιθανότητες είναι 50% για τον έναν και 50% για τον άλλο. Μένουν λίγες ώρες για να το μάθουμε...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved