Masterchef 5 τελικός: Πριν καν ανακοινωθεί το αποτέλεσμα, το Twitter ψήφισε ποιον θέλει νικητή!
Media

Masterchef 5 τελικός: Πριν καν ανακοινωθεί το αποτέλεσμα, το Twitter ψήφισε ποιον θέλει νικητή!

Masterchef 5 τελικός: Απόψε Μαργαρίτα και Διονύσης θα έδιναν την πιο σκληρή μάχη τους στο ριάλιτι μαγειρικής διεκδικώντας τον πολυπόθητο τίτλο και φυσικά το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Τόσο η Μαργαρίτα όσο και ο Διονύσης κατά την άφιξή τους στο πλατό της τελευταίας δοκιμασίας για τον τελικό, έδειχναν αρκετά αγχωμένοι αλλά και χαρούμενοι που είχαν κοντά τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο Διονύσης τους γονείς του και την Ανούς και η Μαργαρίτα τον αγαπημένο της Χρήστο και τη μητέρα της Σοφία.

Λίγο πριν εμφανιστεί στο πλατό ο γκεστ σεφ της βραδιάς, οι περισσότεροι από τους παλιότερους παίκτες θέλησαν να εκφράσουν δημόσια την προτίμησή τους για το ποιον από τους δύο φιναλίστ θέλουν νικητή.

Και ύστερα ήρθε η ώρα για να δούμε τους δύο φιναλίστ να δοκιμάζουν τα πιάτα που είχε ετοιμάσει ο γκεστ σεφ και θα έπρεπε να αντιγράψουν με κάθε λεπτομέρεια προκειμένου να έχουν περισσότερες πιθανότητες για τη νίκη.

Λίγο πριν ξεκινήσει η... μάχη των μαχών, το Twitter φυσικά πήρε φωτιά και πριν καν ανακοινωθεί το αποτέλεσμα, οι χρήστες του είχαν ήδη ανακοινώσει τον μεγάλο νικητή του φετινού κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής. Και αν αναρωτιέστε αν πρόκειται για τον Διονύση ή τη Μαργαρίτα, δείτε παρακάτω ποιον από τους δύο θέλουν νικητή:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved