8 λέξεις: Ευτυχισμένο τέλος: Μιχαήλ και Βικτώρια παντρεύονται
Media

8 λέξεις: Ευτυχισμένο τέλος: Μιχαήλ και Βικτώρια παντρεύονται

8 λέξεις: Ο Μιχαήλ, από τη στιγμή που αποκαλύπτει στη Βικτώρια το ένοχο μυστικό του, προσπαθεί να δημιουργήσει νέες, γερές βάσεις για τη σχέση τους.  Όχι μόνο τα καταφέρνει, αλλά την πείθει να ενώσουν και επίσημα τις ζωές τους. Ο γάμος τους είναι γεγονός.

Ο Μιχαήλ και η Βικτώρια μπορεί να γνωρίστηκαν τυχαία, όμως πολύ γρήγορα συνειδητοποίησαν πως είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον και πρέπει να είναι μαζί. Έκτοτε η σχέση τους δοκιμάστηκε με πολλούς και διάφορους τρόπους, με αποκορύφωμα την πρόσφατη αποκάλυψη του ένοχου μυστικού του άντρα σχετικά με τον φόνο που διέπραξε στο παρελθόν και τη θυσία του πατέρα του, του Μάρκου, για να τον προστατέψει.

Μόνο που η Βικτώρια αρνείται να τα πιστέψει όλα αυτά. Όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, ενώ ο Μιχαήλ κάνει τα αδύνατα δυνατά για να φτιάξει τη σχέση του με την αγαπημένη του, εκείνη προσπαθεί να διαχειριστεί τα νέα δεδομένα. Για αυτόν τον λόγο, ετοιμάζεται να φύγει λίγες μέρες στο Λονδίνο.

Εκείνη τη στιγμή, ο άντρας τη ρωτάει αν ο λόγος του ταξιδιού είναι επαγγελματικός, αλλά π απάντηση που παίρνει τον κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του, καθώς η Βικτώρια φεύγει για να σκεφτεί το μέλλον τους και αν θα συνεχίσουν να είναι ζευγάρι. Τότε, της κάνει μία άνευ προηγουμένου ερωτική εξομολόγηση. Της λέει ότι όλα αυτά τα χρόνια υπέφερε απ' αυτή την ιστορία και για πολύ καιρό τον βασάνιζε ο ίδιος εφιάλτης. Μάλιστα, αυτό συμβαίνει μέχρι σήμερα μερικές φορές.

Της επισημαίνει επίσης πως ο λόγος που της αποκάλυψε το ένοχο μυστικό του είναι για να μπορέσουν να είναι μαζί, χωρίς να φοβούνται τίποτα, και για να θέσουν τη σχέση τους σε νέες και γερές βάσεις. Αυτά τα λόγια συγκινούν τη νεαρή γυναίκα, η οποία ιόν πλησιάζει και τον αγκαλιάζει, δείχνοντας του με τον τρόπο της ότι τον συγχωρεί και θα συνεχίσουν να είναι μαζί. Κι μέρα που περνάει οι δυο τους φαίνονται ευτυχισμένοι από ποτέ και, έχοντας εξομαλύνει τις σχέσεις της Βικτώριας με τον Μάρκο αναφορικά με το θέμα του Αγγέλου, παίρνουν κάποιες αποφάσεις.

Μία από αυτές είναι να παντρευτούν. Μάλιστα, ανακοινώνουν! τα ευχάριστα νέα στους ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος τους και ζητούν από τον Οδυσσέα και τον Νικηφόρο να γίνουν μάρτυρες του πολιτικού γάμου τους, που θα πραγματοποιηθεί στην Κέρκυρα. Στο μεταξύ, για το παραπάνω νέο πληροφορείται ο Άκης, ο οποίος κάνει μία κίνηση καλής θελήσεως, με σκοπό να δείξει στον Μιχαήλ και στη Βικτώρια πως αφήνει πίσω του όλα όσα συνέβησαν. Λίγες ημέρες μετά, όλοι πηγαίνουν στο όμορφο νησί για τον γάμο του Μιχαήλ και της Βικτώριας, σηματοδοτώντας έτσι, λίγο πριν από το μεγάλο φινάλε, το πρώτο ευχάριστο γεγονός.

Πηγή: My Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved