Σαλαγκούδη: Λύγισε on air! Τα δάκρυα της για όσα αντιμετώπισε στο Survivor
Media

Σαλαγκούδη: Λύγισε on air! Τα δάκρυα της για όσα αντιμετώπισε στο Survivor

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη! φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης (10-06) η Ανθή Σαλαγκούδη. Η όμορφη παρουσιάστρια μιλώντας για την εμπειρία της στο Survivor, λύγισε.

Τα μάτια της βούρκωσαν όταν σκέφτηκε εκείνες τις στιγμές που είχε επικοινωνία με τους δικούς της ανθρώπους και πόσο της είχαν λείψει.

«Πήρα πολλά μαθήματα στο Survivor, που μερικά δεν τα περίμενα. Έχουν να κάνουν με ανθρώπινες σχέσεις. Τα έχω ξαναζήσει, δεν έπεσα από τα σύννεφα και σίγουρα σε στενοχωρούν. Σίγουρα μου έμαθε ότι κάποια πράγματα δεν είναι δεδομένα. Επίσης, πόσο σημαντική είναι η οικογένειά μου. Το βλέπεις και στα έπαθλα επικοινωνίας… Μην συγκινείσαι κι εσύ… Θα βάλω ακόμα πιο πολύ τα κλάματα… Το ζεις τόσο πολύ, και επειδή δεν έχεις επικοινωνία με τους δικούς σου ανθρώπους, μόλις τους βλέπεις, κάτι παθαίνεις. Προφανώς είχαν περάσει άσχημα όσο ήμουν μέσα στο παιχνίδι», τόνισε η δημοσιογράφος στην εκπομπή του MEGA.

Η ίδια αναφέρθηκε και στα παιδικά της χρόνια, τον πατέρα της και την αλλαγή στάση που δέχτηκε από πολλά πρόσωπα, όταν εκείνος σταμάτησε την πολιτική.

«Εγώ γεννήθηκα σε μια πολιτική οικογένεια, ο μπαμπάς μου ήταν στην πολιτική για πολλά χρόνια. Κάποια στιγμή σταμάτησε να είναι, εκεί υπήρχε μετάλλαξη από κάποια πρόσωπα. Εκεί δέχτηκα αλλαγή συμπεριφοράς, δε θέλω να πω βαρύγδουπες εκφράσεις…»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved