Elif: Η Ράνα μιλά στην Ελίφ για να μάθει την αλήθεια που κρύβει ο Ταρίκ
Media

Elif: Η Ράνα μιλά στην Ελίφ για να μάθει την αλήθεια που κρύβει ο Ταρίκ

Τι θα δούμε σήμερα στην σειρά, Elif

Η Ματσιντέ ρωτάει τη Βιλντάν αν θέλει βοήθεια να καλέσουν τη Σερσέ. Η Ελίφ ενθουσιάζεται όταν το ακούει αλλά η Βιλντάν λέει πως θα τα κάνει όλα μόνη της. Ο Κερέμ συναντάει τη μητέρα του στην κουζίνα και συζητούν για τη δουλειά.

Η Ματσιντέ του λέει πως ευτυχώς δεν ήταν μεγάλη η ζημιά από τη φωτιά. Η Χουμεϊρά βλέπει τη Βιλντάν να ετοιμάζει γλυκό και δεν είναι σίγουρη ότι θα τα καταφέρει αλλά η Ελίφ της λέει πως είναι πολύ ωραίο.

Η Αλέβ καθαρίζει το σπίτι της Λεμάν και η γυναίκα τη θαυμάζει. Η Ράνα πηγαίνει στην έπαυλη γιατί θέλει να δει την Ελίφ και να πάρει όσες περισσότερες πληροφορίες μπορεί.

Η Ράνα κάνει δώρο μια κούκλα στην Ελίφ και εκείνη ξετρελαίνεται. Η Ράνα της κάνει διάφορες ερωτήσεις αλλά δεν μαθαίνει όσα ήθελε. Η Βιλντάν παίρνει την Ελίφ στην κουζίνα.

Η Χουμεϊρά έρχεται και μιλάει με τη Ράνα για τον Ταρίκ. Η Ράνα δείχνει ότι χαίρεται επειδή η Χουμεϊρά είναι ευτυχισμένη με τον Ταρίκ αλλά τις βάζει πάλι διάφορες υποψίες.

Η Ματσιντέ έρχεται στο σαλόνι και η Ράνα αρχίζει να μιλάει για τη φωτιά. Η Χουμεϊρά δεν μπορεί να τη σταματήσει και η Ματσιντέ μαθαίνει την αλήθεια και σοκάρεται. Είναι θυμωμένη επειδή ο Κερέμ και η Χουμεϊρά της έκρυψαν την αλήθεια. Η Ματσιντέ νιώθει μια έντονη ζάλη.

Η Ράνα πηγαίνει στην κουζίνα να φέρει νερό αλλά στην πραγματικότητα θέλει να μιλήσει στην Ελίφ για να μάθει την αλήθεια, που κρύβει ο Ταρίκ…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved