After Dark: Αυτοί είναι οι καλεσμένοι του Θέμη Γεωργαντά!
Media

After Dark: Αυτοί είναι οι καλεσμένοι του Θέμη Γεωργαντά!

Ποιοι είναι οι καλεσμένοι του Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπή, After Dark

Ακόμα ένα βράδυ Παρασκευής και ο Θέμης Γεωργαντάς ανοίγει την πόρτα του τηλεοπτικού σπιτιού του στον ΣΚΑΪ και υποδέχεται τους ξεχωριστούς καλεσμένους του.

Την Παρασκευή 11 Ιουνίου στις 00:20, πρώτη καλεσμένη στο After Dark είναι η Ιωάννα Παππά. Η γνωστή ηθοποιός μιλάει για την επιστροφή της στην τηλεόραση και για τη σειρά "’Έξαψη" στην οποία πρωταγωνιστεί, σχολιάζει τις καταγγελίες που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα στον καλλιτεχνικό χώρο και αποκαλύπτει αν η ίδια έχει δεχτεί ποτέ bullying.

Παράλληλα, μιλάει για την οικογένειά της, απαντά στο ενδεχόμενο ενός γάμου με τον αγαπημένο της και πατέρα του παιδιού της, Κωνσταντίνο Πάντο, ενώ αναφέρει και το λόγο για τον οποίο δεν έχουν βαφτίσει ακόμα τον γιο τους.

Έπειτα, με χιουμοριστική διάθεση, η Ιωάννα αντιμετωπίζει τον Θέμη και τις ερωτήσεις του στο εξομολογητήριο. Θα ακούσει αρκετές βροντές ή θα καταφέρει να μπει στο Πάνθεον του After Dark;

Η βραδιά ολοκληρώνεται με ένα bonus εξομολογητήριο με καλεσμένο τον Αλέξη Παππά, που συμμετείχε στον φετινό κύκλο του Survivor. Ο ηθοποιός έρχεται με διάθεση να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις και να συγκεντρώσει υψηλό ποσοστό αγιότητας. Τι έχει να πει για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved