8 λέξεις: Ο Άκης κλείνει την Ηλιάνα στο ψυχιατρείο
Media

8 λέξεις: Ο Άκης κλείνει την Ηλιάνα στο ψυχιατρείο

8 λέξεις: Ξεσπά η Ηλιάνα κατά του Αρώνη: «Μου έπαιζαν θέατρο το ίδια μου τα παιδιά όλον αυτόν τον καιρό. Με κορόιδευαν μπροστά στο μάτια μου και δεν πήρα χαμπάρι τίποτα»

Δύσκολα τα πράγματα για την Ηλιάνα μετά τη μεγάλη απόφαση του Άκη Αρώνη.Ο Αρώνης παρακολουθεί την Ηλιάνα να χάνει σταδιακά το μυαλό της, στις 8 Λέξεις, με αποτέλεσμα να σκέφτεται ως ιδανική λύση για εκείνη το ψυχιατρείο. Πράγματι, η ηρωίδα μας θα βγει ξανά εκτός εαυτού, με το μίσος της για τον Οδυσσέα να γίνεται όλο και χειρότερο.

Αφού θα καταφέρει να τον διαβάλλει, μέσα από το κανάλι, ο επόμενός της στόχος θα είναι να τον καταστρέψει ολοκληρωτικά. Ο Άκης, μάταια θα προσπαθήσει να ζήσει όμορφες στιγμές με την Αποστολία. Το μυαλό του θα βρίσκεται στα παιδιά του. Ο Δημήτρης έχει εξαφανιστεί από ντροπή, ενώ η Ηλιάνα φαίνεται πως τα χάνει. Τί θα συμβεί στη συνέχεια;

Η Ηλιάνα αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά, ξεκαθαρίζοντας όλη την αλήθεια...

«Ο Δημήτρης ήταν πίσω οπό όλα όσο τράβηξα για να φτάσω στην κλινική. Πήγε να με τρελάνει και δεν σταμάτησε ούτε εκεί», του ομολογεί. Ο Άκης σοκάρεται «Μου έπαιζαν θέατρο το ίδια μου τα παιδιά όλον αυτόν τον καιρό. Με κορόιδευαν μπροστά στο μάτια μου και δεν πήρα χαμπάρι τίποτα», λέει και συγχρόνου προβληματίζεται από τη συμπεριφορά της Ηλιάνας ενώ αισθάνεται ότι απέτυχε σαν ποτέρας.

Αποφασίζει να κάνει τη δική του έρευνα για το έχει συμβεί. Ο Ακης αρχίζει να ψάχνει πιο βαθιά την υπόθεση με την Ηλιάνα και ανακαλύπτει την εμπλοκή του Αλέκου. Και πάλι όμως δεν μπορεί να βγάλει άκρη με για το τι είχε συμβεί στο παρελθόν ανάμεσα σε Αλέκο, Ηλιάνα και Δημήτρη.

Περισσότερα στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειρά του ΣΚΑΙ.

Πηγή:TV24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved