Έλα στη θέση μου: Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος αποκαλύπτει όσα θα δούμε στα τελευταία επεισόδια
Media

Έλα στη θέση μου: Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος αποκαλύπτει όσα θα δούμε στα τελευταία επεισόδια

Έλα στη θέση μου: Η καθημερινή σειρά του Alpha κλείνει τον κύκλο της και οι αποκαλύψεις θα είναι πολλές στο μεγάλο φινάλε...

Οριστικό τέλος για το Έλα στη θέση μου. Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος παραχώρησε τη νέα του συνέντευξη, όπου και μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στις ζωές των πρωταγωνιστών.

Ο Λεωνίδας υπήρξε ηθικό στοιχείο και στυλοβάτης της αυλής. Προσπάθησε να βοηθήσει όλους τους ήρωες της σειράς. Τι κρατάτε εσείς από αυτόν το χαρακτήρα;

Κρατάω ότι ο Λεωνίδας ήταν ένας πολύ θετικός ήρωας. Νομίζω ότι πέρασε μηνύματα στον κοινό περί δικαιοσύνης και ηθικής. Έχω μια πολύ γλυκιά ανάμνηση από αυτόν το ρόλο. Τον αγάπησα.

Και με αυτόν το γλυκό ήρωα συμμετείχατε για δεύτερη φορά στη διαδρομή σας σε καθημερινό σίριαλ.

Ακριβώς. Η πρώτη φορά ήταν ακριβώς πριν από είκοσι χρόνια στη σειρά «Κάτω από την Ακρόπολη» στον ALPHA.

Είναι διαφορετικά πια τα δεδομένα για τις καθημερινές σειρές εν συγκρίσει με το παρελθόν;

Οι καθημερινές σειρές έχουν εξελιχθεί και σεναριακά και σε επίπεδο παραγωγής. Δεν υπάρχουν πια στούντιο. Γυρίζονται όλα σε φυσικούς χώρους. Αυτό είναι πάρα πολύ θετικό. Από την άλλη, για εμάς τους ηθοποιούς δεν νομίζω ότι έχει αλλάξει κάτι. Οι απαιτήσεις εξακολουθούν να είναι πιεστικές. Κυνηγάς το χρόνο ουσιαστικά γιατί βγάζεις πάρα πολλή δουλειά μέσα σε μία ημέρα. Οπότε, από αυτή την άποψη, η συνθήκη παραμένει ίδια. Ίσως θα έπρεπε να δίνεται λίγο περισσότερος χρόνος όπου αυτό είναι εφικτό. Θα ήταν καλό και για την ίδια τη δουλειά.

Ο γιος του Βλάση ψάχνει τα χρήματα που του έχει κλέψει η Φαίη.

Και στο τέλος θα αποκαλυφθεί ότι θα τα βρει!

Ο Αχιλλέας επίσης έχει πλαστογραφήσει κάποιες υπογραφές προκειμένου να σωθεί η εταιρεία τους.

Ο Λεωνίδας είναι σε πλήρη αντίθεση με τον Αχιλλέα. Έχουν μια πολύ μεγάλη κόντρα για όλα αυτά τα ζητήματα και για τον τρόπο που γενικότερα χειρίζεται ο Αχιλλέας τα πράγματα. Βέβαια, αν δικαιωθεί στο τέλος, θα συγχωρεθεί από τον Λεωνίδα, ο οποίος οφείλω να πω πως δεν συμμερίζεται την άποψη ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

Η Κέντρα τον εκβιάζει κλείνοντας στη φυλακή τη Ρενάτα. Τον πληγώνει, τον ενοχλεί, τον θυμώνει αυτό;

Ε, βέβαια! Κάνει τα πάντα προκειμένου να αποδείξει ότι η σύλληψη της Ρενάτας ήταν άδικη και να πετύχει την αποφυλάκισή της. Η σειρά θα κλείσει με γλυκό τρόπο. Όλα θα εξελιχθούν θετικά στο τέλος.

Έχετε μια πολύ πλούσια θεατρική, κινηματογραφική και τηλεοπτική πορεία. Συμπληρώνετε σχεδόν σαράντα χρόνια στη δουλειά. Ποιες ήταν οι πιο κομβικές στιγμές στη διαδρομή σας;

Θα μιλήσω για την αρχική συνεργασία μου με τον Γιάννη Δαλιανίδη, ο οποίος με έβγαλε στη δουλειά. Του οφείλω πολλά πράγματα. Από την άλλη, θεωρώ πως όλες οι δουλειές μου ήταν κομβικές, έχοντας πάντοτε στο μυαλό μου την πιο πρόσφατη. Το «Έλα στη θέση» μου ήταν μια πολύ σημαντική σειρά. Την αγάπησε ο κόσμος, γι’ αυτό άλλωστε και προβαλλόταν επί πέντε χρόνια.

Πηγή: 7 ΜΕΡΕΣ TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved