Άγριες μέλισσες: Το Διαφάνι αλλάζει - Κάποιοι εξορίζονται και κάποιοι φεύγουν
Media

Άγριες μέλισσες: Το Διαφάνι αλλάζει - Κάποιοι εξορίζονται και κάποιοι φεύγουν

Άγριες μέλισσες: Μία τελείως διαφορετική σεζόν θα παρακολουθήσουμε από Σεπτέμβριο στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1. 

Τα χρόνια της διακτατορίας έρχονται και κάποιοι από τους ήρωες εξορίζονται λόγω των αριστερών πεποιθήσεων τους. Το Διαφάνι περνάει δύσκολες μέρες, καθώς μετά και τα τελευταία γεγονότα στο χωριό και οι Σεβαστοί θα μένουν πια μόνιμα στη Λάρισα.
Ο δεύτερος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 τελείωσε αφήνοντας ένα λυτρωτικό συναίσθημα στους ήρωες και ένα μήνυμα αιασιοδοξίας για το μέλλον τους. Ωστόσο, η ηρεμία και η ευτυχία στη ζωή των αδελφών Σταμίρη, αλλά και των κατοίκων του Διαφανίου δεν θα κρατήσει πολύ. Οι σεναριογράφοι της σειράς ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις για τους τηλεθεατές την τρίτη σεζόν. Χρονικά, η σειρά τοποθετείται το 1967, οπότε και αρχίζει για την Ελλάδα η περίοδος της δικτατορίας.

Οι πολιτικές αλλαγές που επηρεάζουν τη χώρα δεν θα αφήσουν ανεπηρέαστους και τους Διαφανιώτες, οι οποίοι θα έρθουν αντιμέτωποι με τα πολιτικά τους πιστεύω, τις ιδέες, ακόμη και την ίδια τους την ελευθερία.
Η έλευση του Ακύλα Μεγαρίτη στο Διαφάνι σηματοδοτεί έναν νέο κύκλο εξελίξεων μιας και ο άντρας ανήκει στη φασιστική οργάνωση «Άβαντες» και εξυπηρετεί τη χούντα. Πρόκειται για έναν πολύ σκληρό χαρακτήρα, ο οποίος, όμως, έχει τα δικά του μυστικά, που τον ώθησαν σε αυτόν τον δρόμο ζωής. Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πως αυτό που έρχεται θα σηματοδοτήσει ακόμη πιο σκληρές καταστάσεις και οι χαρακτήρες θα έρθουν αντιμέτωποι με δυσκολίες και αναμετρήσεις για την ίδια τους τη ζωή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του my tv, όσοι εκφράσουν τις αριστερές πεποιθήσεις τους ή πάνε αντίθετα από όσο προστάζει η χούντα θα έρθουν αντιμέτωποι ακόμη και με την εξορία. Αγαπημένοι ήρωες θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν το σπίτι τους και να απομονωθούν. Ένας τόπος εξορίας στον οποίο θα διαδραματίζονται κάποιες από τις εξελίξεις είναι και η Λέρος όπου θα δούμε να μεταβαίνουν κάποιοι αγαπημένοι ήρωες. Ακόμη, όμως, η οικογένεια των Σεβαστών και συγκεκριμένα ο Δούκας και η Μυρσίνη είναι αποφασισμένοι να μην επιστρέψουν στο χωριό και ξεκινούν τη ζωή τους από την αρχή στη Λάρισα, Εκεί, βρίσκονται και ο Κωνσταντής με τον Νικηφόρο, οι οποίοι, όπως θα δούμε, ενωμένοι πια, προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους και να δημιουργήσουν μία καλύτερη ζωή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved