8 Λέξεις: Ο Μιλτιάδης συγκινείται με την κίνηση της Κατερίνας – Δείτε σκηνές από το νέο επεισόδιο
Media

8 Λέξεις: Ο Μιλτιάδης συγκινείται με την κίνηση της Κατερίνας – Δείτε σκηνές από το νέο επεισόδιο

Τι θα δούμε σήμερα, 25 Ιουνίου στις 8 Λέξεις

Η Κατερίνα αποδέχεται τον Άλκη στην οικογένεια, του ζητάει συγνώμη και τον καλεί σε επίσημο δείπνο. Ο Μιλτιάδης συγκινείται από την υποχώρησή της και επιστρέφει στο σπίτι, γεγονός που κάνει και την Ιφιγένεια πολύ χαρούμενη.

Σε φιλικό κλίμα κινείται κι η κουβέντα του Άκη με τη Βικτώρια, με τον Άκη να κάνει μια κίνηση καλής θελήσεως με σκοπό να της δείξει πως αφήνει πίσω του όλα τα παλιά.

Ο Σίμος καλεί τον Φρίξο να δώσει την πρώτη του συνέντευξη, αλλά εκείνος αγχώνεται και δεν δείχνει πρόθυμος να πάει.

Ο Μιχαήλ ανακοινώνει στον Οδυσσέα και τον Νικηφόρο πως παντρεύεται και τους θέλει για μάρτυρες.

Παράλληλα, ο Οδυσσέας ενημερώνει την Έρση πως βγήκε κι επίσημα το διαζύγιό τους, ενώ εκείνη ετοιμάζεται να ταξιδέψει πίσω στην Κέρκυρα.

Η Αντριάνα γυρεύει παντού τον Μανούσο, αλλά η τύχη δεν είναι με το μέρος τους.

Ο Άκης αποφασίζει να ψάξει πιο βαθιά την υπόθεση με την Ηλιάνα κι ανακαλύπτει την εμπλοκή του Αλέκου.

Και πάλι όμως δεν μπορεί να βγάλει άκρη με το τι ακριβώς είχε συμβεί στο παρελθόν ανάμεσα σε Αλέκο, Ηλιάνα και Δημήτρη.

Στο χθεσινό επεισόδιο στις 8 Λέξεις, είδαμε: ο Άκης πιέζει την Ηλιάνα για να μάθει τι έχει μεσολαβήσει ανάμεσα σε εκείνη και τον Δημήτρη κι εκείνη αναγκάζεται να του αποκαλύψει όλη την αλήθεια.

Ο Άκης σοκάρεται από το θέατρο που έπαιζαν τα παιδιά του όλον αυτό το καιρό μπροστά στα μάτια του και προβληματίζεται από τη συμπεριφορά της Ηλιάνας, ενώ αισθάνεται ότι απέτυχε σαν πατέρας. Αποφασίζει να το ψάξει πιο βαθιά. Η Μάγδα ενδίδει στις πιέσεις του Αιμίλιου κι αποφασίζουν να προχωρήσουν σε μια ακόμα εξωσωματική. Η Δάφνη κι ο Έκτορας έρχονται όλο και πιο κοντά, ενώ παράλληλα ο Αιμίλιος την πιέζει να προχωρήσει με το σχέδιο.

Ο Μιχαήλ κι η Βικτώρια αποφασίζουν να παντρευτούν με πολιτικό γάμο στην Κέρκυρα. Ο Φρίξος αγχώνεται όλο και περισσότερο με την προοπτική της δημοσιότητας και σκέφτεται να κλειστεί στο καβούκι του. Η Αντριάνα κι ο Μανούσος συναντιούνται τυχαία στον δρόμο κι ένας κεραυνοβόλος έρωτας γεννιέται. Η Κατερίνα κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα και πλησιάζει τον Άλκη.

Δείτε τα πρώτα πλάνα από το επεισόδιο εδώ στο βίντεο που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved