Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο
Media

Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Las Estrellas: Ο Javo επιστρέφει από το ταξίδι του και αμέσως συναντά τη Virginia. Δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά και τον έρωτά τους

Η Flor και η Jazmín είναι ενθουσιασμένες αφού το σχέδιό τους να τα βρουν η Virginia με τον Javo πάει καλά. Αυτό όμως έχει φέρει και εκείνες πολύ κοντά. Η Elena ενημερώνει τη Jazmín ότι βρήκε δουλειά στο Βερολίνο.
Ο Javo ετοιμάζει στην Virginia μια ρομαντική βραδιά στο ξενοδοχείο.

Ο Fabián περιμένει την Carla στη σοφίτα της Lucía. Η Lucía έχει δύο ημέρες καθυστέρηση. Τα πράγματα με το Mariano όμως δεν πάνε τόσο καλά και μαλώνουν συνεχώς.


Ο Fabián φτάνει στο Stars Hotel και ψάχνει την Carla. Ο Lucho ζηλεύει όταν τους βλέπει να πίνουν ποτό μαζί. Ο Javo και η Virginia δεν μπορούν να φύγουν από το ξενοδοχείο που πέρασαν τη νύχτα τους γιατί είναι γεμάτο δημοσιογράφους που περιμένουν έναν διάσημο αθλητή που μένει εκεί. Τελικά τους βοηθά ένας υπάλληλος.

Υπάρχει ακόμα ένταση μεταξύ του Federico και της Miranda. Ο Leon εκμεταλλεύεται την κατάσταση και χρησιμοποιεί το τραυματισμένο του χέρι ως δικαιολογία για να την πλησιάσει. Ο Federico δεν μπορεί να κρύψει τα συναισθήματά του.
Ένας παλιός φίλος του Federico ο Emilio, φτάνει στο ξενοδοχείο. Δεν ήξερε ότι ο Federico εργάζεται εκεί.

Όταν φτάνει η Miranda εκείνος την αναγνωρίζει αφού παλιά είχαν ζήσει μια παθιασμένη σχέση. Η Miranda κάνει ότι δεν τον γνωρίζει αλλά στο τέλος λέει την αλήθεια στον Federico. Ο Federico βοηθά την Carla να προγραμματίσει το ταξίδι της στη Νέα Υόρκη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved