8 Λέξεις: Η εμμονή της Ηλιάνας για τον Οδυσσέα δεν έχει τέλος – Δείτε πρώτοι σκηνές
Media

8 Λέξεις: Η εμμονή της Ηλιάνας για τον Οδυσσέα δεν έχει τέλος – Δείτε πρώτοι σκηνές

Τι θα δούμε σήμερα, 28 Ιουνίου στη σειρά, 8 Λέξεις;

Στο σημερινό επεισόδιο (28/6), ο Μανούσος συμπαραστέκεται στον Άκη με συγκινητικό τρόπο, εκδηλώνοντας για μια ακόμα φορά την αγάπη και την αφοσίωσή του σ’ αυτόν.

Ο Οδυσσέας παίρνει κι άλλα καλά νέα από τη γκαλερί και πια έχει συνειδητοποιήσει ότι δεν έχει ανάγκη την Έρση κι ότι ο ίδιος μπορεί να μανατζάρει πολύ ικανοποιητικά τον εαυτό του και την καριέρα του. Όταν η Ελισάβετ ανακοινώνει ότι θέλει να τα παρατήσει όλα και να γυρίσει στην Αργεντινή, ο Σίμος πέφτει από τα σύννεφα.


Όλοι ετοιμάζονται να πάνε στην Κέρκυρα για τον γάμο του Μιχαήλ και της Βικτώριας, ενώ ο Μάρκος προετοιμάζει διάφορα σχέδια για το πώς θα ρίξει ξανά τη Ναυσικά στην αγκαλιά του. Η Ηλιάνα έχει την ψευδαίσθηση ότι θα είναι και πάλι ζευγάρι με τον Οδυσσέα. Η Ελισάβετ ανακοινώνει στον Άκη ότι αποφάσισε να γυρίσει στην Αργεντινή κι αυτός προσπαθεί να τη μεταπείσει, αλλά είναι άδικος κόπος. Στο μεταξύ, ο Φρίξος δίνει μια επεισοδιακή συνέντευξη στον Σίμο, ενώ η Έλλη ζαλίζει τον Αιμίλιο με τη φλυαρία της. Τέλος, η Δάφνη λέει στον Αιμίλιο ότι ερωτεύτηκε τον Έκτορα και δεν θα τηρήσει τη συμφωνία τους και ο Αιμίλιος αντιδρά άσχημα.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε...

Η Κατερίνα αποδέχεται τον Άλκη στην οικογένεια, του ζητάει συγνώμη και τον καλεί σε επίσημο δείπνο. Ο Μιλτιάδης συγκινείται από την υποχώρησή της και επιστρέφει στο σπίτι, γεγονός που κάνει και την Ιφιγένεια πολύ χαρούμενη. Σε φιλικό κλίμα κινείται κι η κουβέντα του Άκη με τη Βικτώρια, με τον Άκη να κάνει μια κίνηση καλής θελήσεως με σκοπό να της δείξει πως αφήνει πίσω του όλα τα παλιά.

Ο Σίμος καλεί τον Φρίξο να δώσει την πρώτη του συνέντευξη, αλλά εκείνος αγχώνεται και δεν δείχνει πρόθυμος να πάει.Ο Μιχαήλ ανακοινώνει στον Οδυσσέα και τον Νικηφόρο πως παντρεύεται και τους θέλει για μάρτυρες.
Παράλληλα, ο Οδυσσέας ενημερώνει την Έρση πως βγήκε κι επίσημα το διαζύγιό τους, ενώ εκείνη ετοιμάζεται να ταξιδέψει πίσω στην Κέρκυρα. Η Αντριάνα γυρεύει παντού τον Μανούσο, αλλά η τύχη δεν είναι με το μέρος τους.

Ο Άκης αποφασίζει να ψάξει πιο βαθιά την υπόθεση με την Ηλιάνα κι ανακαλύπτει την εμπλοκή του Αλέκου. Και πάλι όμως δεν μπορεί να βγάλει άκρη με το τι ακριβώς είχε συμβεί στο παρελθόν ανάμεσα σε Αλέκο, Ηλιάνα και Δημήτρη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved