Survivor Ημιτελικός: Ανθή Σαλαγκούδη: Η θεϊκή της εμφάνιση με λευκό μάξι φόρεμα και ψηλοτάκουνα
Media

Survivor Ημιτελικός: Ανθή Σαλαγκούδη: Η θεϊκή της εμφάνιση με λευκό μάξι φόρεμα και ψηλοτάκουνα

Survivor Ημιτελικός: Πιο εντυπωσιακή από ποτέ η Ανθή Σαλαγκούδη στο live.

Ανανεωμένη, μαυρισμένη και μια κούκλα με το μάξι λευκό της φόρεμα το οποίο συνδύασε με απίθανα ψηλοτάκουνα πέδιλα!

Απόψε η Ανθή θα συναντήσει τους Survivors φίλους της και είναι και για εκείνη μια βραδιά σημαντική!

Το όνομα της Ανθής Σαλαγκούδη, είχε προκαλέσει θόρυβο πριν καν η ίδια μπει στο ριάλιτι επιβίωσης και συνέχισε να κάνει μέχρι την αποχώρησή της - όχι όμως για τους λόγους που πίστευε εκείνη.

Η όμορφη παρουσιάστρια στις πρώτες της δηλώσεις ήταν σκέτος χείμαρρος και δε δίστασε να δώσει απαντήσεις σε όλα.

«Εγώ δεν είχα δει ποτέ Survivor στη ζωή μο

υ. Με αφορούσαν πολύ τα αγωνίσματα αλλά εκεί υπήρχαν πολλές κακουχίες, πολλά νεύρα και επειδή εγώ δεν ήμουν μια καλή παίκτρια ήθελα να αποφεύγω τις εντάσεις και να υπάρχει ένα καλό κλίμα. Εγώ από την αρχή μέχρι το τέλος έλεγα ότι καταλαβαίνω απόλυτα γιατί με ψηφίζουν οι συμπαίκτες μου, οπότε προσπαθούσαν με τις επιθέσεις να με κάνουν να φύγω, μου έκαναν ένα ψυχολογικό πόλεμο. Δεν μπορεί να έφταιγα εγώ για όλες τις ήττες αλλά τις έριχναν πάντα επάνω μου», είχε πει.

Πρόσφατα η παρουσιάστρια μιλώντας για την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης, αποκάλυψε τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε.

«Είχα κάποια προβλήματα με τον κύκλο μου, τώρα ξεκίνησα να επανέρχομαι. Από εκεί και πέρα είχα και πολλά προβλήματα με την διατροφή γιατί ήμουν πολύ αδύνατη. Από την πλήρη αφαγία πήγα στην απόλυτη λαιμαργία, οπότε το έχασα πάρα πολύ κι έβαλα πολύ γρήγορα 12 κιλά ενώ είχα χάσει 7. Μετά πήγα σε διατροφολόγο και προσπαθώ τώρα να το φτιάξω. Μου έχουν μείνει κάποια σημάδια στο σώμα αλλά έχω πιο πολύ θέμα με την μέση μου. Είχα πέσει κάτω κι είχα χτυπήσει επανειλημμένα στο ίδιο σημείο και μετά είναι πολύ δύσκολο να επανέλθεις στο σανίδι»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved