Elif: Η Σουρεγιά δεν μπορεί να πιστέψει πως η Παρλά είναι η κοπέλα του Κερέμ
Media

Elif: Η Σουρεγιά δεν μπορεί να πιστέψει πως η Παρλά είναι η κοπέλα του Κερέμ

Ti θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif;

Το σχέδιο της Παρλά με τον Κερέμ πέτυχε, η Σουρεγιά πιστεύει πως είναι ζευγάρι. Η Σουρεγιά πηγαίνει στο δωμάτιο της και κλαίει απαρηγόρητη. Ο Κερέμ πάλι προσπαθεί απλά να βοηθήσει την Παρλά, την οποία βλέπει μόνο ως φίλη και δεν έχει ιδέα για τη παγίδα, που του έστησε η κοπέλα.

Η Παρλά μιλάει στη Ματσιντέ για τον άντρα, που δήθεν την παρενοχλεί και ανησυχεί τι θα απογίνει τώρα που η οικογένειά της θα ταξιδέψει στην Αμερική. Ο Κερέμ τη διαβεβαώνει πως θα είναι δίπλα της. Η Σουρεγιά δεν μπορεί να πιστέψει πως η Παρλά είναι η κοπέλα του Κερέμ. Ο Εμιρχάν φοβάται πολύ, που δεν έχουν κάποιον να τους προστατέψει από τους κλέφτες και ξεσπάει την αγωνία του με επιθετικότητα στη μητέρα του.

Η Ζουλιντέ καταλαβαίνει πως νιώθει αλλά στεναχωριέται και η Μελέκ της συμπαραστέκεται.

Ο Κερέμ πηγαίνει στην εταιρία και η Φιλίζ τον ενημερώνει πως η Σουρεγιά δεν έχει έρθει ακόμα. Ο Κερέμ της τηλεφωνεί αλλά εκείνη δεν απαντάει και καταλαβαίνει πως κάτι συμβαίνει στη Σουρεγιά.

Τηλεφωνεί στο σπίτι και η Ματσιντέ τον ενημερώνει πως η Σουρεγιά έχει πονοκέφαλο και ξεκουράζεται. Η Βιλντάν πηγαίνει στο δωμάτιο της Σουρεγιά για να δει αν θέλει κάτι και τη βλέπει στεναχωρημένη. Ενημερώνει αμέσως την Παρλά και εκείνη χαίρεται γιατί πιστεύει πως επιτέλους την κέρδισε…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved