Elif: Η Ράνα συνεχίζει να παίζει το επικίνδυνο παιχνίδι της
Media

Elif: Η Ράνα συνεχίζει να παίζει το επικίνδυνο παιχνίδι της

Τι θα δούμε σήμερα, 13 Ιουλίου στη σειρά, Elif

Η Παρλά μένει στον ξενώνα της έπαυλης και συνεχίζει να παίζει το επικίνδυνο παιχνίδι της. Ο Τσαγκλάρ της τηλεφωνεί και εκείνη τον ενημερώνει για τις τελευταίες εξελίξεις και του ζητάει να εξαφανιστεί για λίγο καιρό. Ο Ταρίκ τηλεφωνεί στους άντρες του και τους ζητάει να μιλήσουν με τον Βεϊσέλ και να πάρουν όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούν.

Ο Ταρίκ επιστρέφει στην έπαυλη και ο Κερέμ τον ενημερώνει για το τι συνέβη στην Παρλά. Ο Ταρίκ υποκρίνεται ότι λυπάται για την κοπέλα αλλά στη συνέχεια την κατακρίνει αφήνοντας να εννοηθεί πως η Παρλά δεν μπορεί να είναι τόσο αθώα όσο θέλει να παρουσιάζεται. Τα υπόλοιπα μέλη της οικογένεια διαφωνούν μαζί του και τον επιπλήττουν.

Ο Ταρίκ πηγαίνει στο δωμάτιο του και η Χουμεϊρά τον ακολουθεί αλλά καταλήγουν να τσακώνονται. Η Χουμεϊρά τον ρωτάει αν υπάρχει άλλη γυναίκα στη ζωή του αλλά ο Ταρίκ έχει βαρεθεί τη ζήλια της και φεύγει. Ο Ταρίκ πηγαίνει στο σπίτι της Ράνα και εκείνη ξαφνιάζεται όταν τον βλέπει αλλά χαίρεται όταν μαθαίνει πως τσακώθηκε με τη γυναίκα του.

Η Βιλντάν παίζει με τα νεύρα της Σουρεγιά καθώς της λέει πως ο Κερέμ είναι στο δωμάτιο της Παρλά και τη φροντίζει. Συνεχίζει λέγοντας πως η Παρλά είναι πολύ τυχερή, που έχει στη ζωή της τον Κερέμ. Η Σουρεγιά προσπαθεί να κρύψει τη ζήλια της. Ο Ταρίκ λέει στη Ράνα πως δεν θα της επιτρέψει να παντρευτεί τον Τζεμ. Η Ράνα συνεχίζει να παίζει μαζί του το επικίνδυνο παιχνίδι της.

Ο Ταρίκ καλεί τους άντρες του και τους ζητάει να αφήσουν τον Βεϊσέλ και να ασχοληθούν με τον Τζεμ. Ο Ταρίκ είναι τόσο εξοργισμένος με τον επικείμενο γάμο της Ράνα, που σε αυτή τη φάση δεν τον ενδιαφέρει καν η Μελέκ. Η Παρλά ευχαριστεί τον Κερέμ για όλα όσα κάνει για εκείνη και τον αγκαλιάζει.

Η Σουρεγιά τους βλέπει και πιστεύει πως κάτι ερωτικό υπάρχει ανάμεσα στον Κερέμ και την Παρλά. Οι άντρες του Ταρίκ πιάνουν τον Τζεμ και τον παρουσιάζουν μπροστά στο αφεντικό τους. Ο Ταρίκ τον χτυπάει και τον αναγκάζει να μιλήσει. Ο Τζεμ παραδέχεται πως η Ράνα έχει σχεδιάσει τα πάντα για να τον κάνει να ζηλέψει.

Τώρα ο Ταρίκ ξέρει όλη την αλήθεια και επιστρέφει σπίτι του χαρούμενος. Η Χουμεϊρά δεν καταλαβαίνει τι του συμβαίνει. Πριν από λίγο είχαν καυγά και τώρα ο Ταρίκ συμπεριφέρεται σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Στην πραγματικότητα ο Ταρίκ είναι χαρούμενος γιατί ξέρει τα πάντα για τα παιχνίδια και τα σχέδια της Ράνα.

Ενώ ο Ταρίκ βρίσκεται στο μπάνιο, λαμβάνει ένα μήνυμα στο κινητό του για κράτηση εισιτηρίων για το Μπαλί με ημερομηνία λίγο μετά τον τοκετό της γυναίκας του. Η Χουμεϊρά σκέφτεται πως δεν μπορεί αυτά τα εισιτήρια να είναι για εκείνους.

Ο Ταρίκ πηγαίνει στην εταιρία και έχει πολύ καλή διάθεση, γεγονός που προβληματίζει τη Ράνα. Όταν πηγαίνει στο γραφείο της βρίσκει τα εισιτήρια για το Μπαλί, για εκείνη και τον Τζεμ. Η Ράνα δεν καταλαβαίνει τίποτα αλλά ο Ταρίκ, τώρα που γνωρίζει όλη την αλήθεια, παίζει το δικό του παιχνίδι…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved