Elif: Η Σουρεγιά φεύγει για την Αγγλία επειδή ο Κερέμ δεν της μίλησε για τα αισθήματά του
Media

Elif: Η Σουρεγιά φεύγει για την Αγγλία επειδή ο Κερέμ δεν της μίλησε για τα αισθήματά του

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά,Elif

Η Χουμεϊρά κάνει ερωτήσεις στον Ταρίκ για τη Φιλίζ. Πιστεύει πως με αυτή την απατά ο άντρας της. Ο Ταρίκ δεν της δίνει καμία σημασία αλλά δεν έχει και ιδέα πως η Χουμεϊρά πιστεύει ότι έχει σχέση με τη γραμματέα του. Η Σουρεγιά είδε τον Κερέμ και την Παρλά να αγκαλιάζονται και το έχει παρεξηγήσει.

Αποφασίζει να δεχθεί τη θέση που της προσφέρουν στην Αγγλία και τους ενημερώνει με email, με χιλιάδες σκέψεις να περνούν από το μυαλό της. Η Χουμεϊρά είναι λυπημένη στο δείπνο της οικογένειας και παλεύει με τις σκέψεις και τα συναισθήματά της. Είναι σίγουρη ότι υπάρχει κάποια άλλη γυναίκα στη ζωή του Ταρίκ και αυτή πρέπει να είναι η Φιλίζ.

Η Σουρεγιά ανακοινώνει στην οικογένεια πως αποδέχθηκε την επαγγελματική πρόταση στην Αγγλία. Ο Κερέμ παθαίνει σοκ, αν και την αγαπάει, θα τη χάσει. Η απόφαση της Σουρεγιά επηρεάζει πολύ και τη Ματσιντέ αλλά και την Ελίφ. Η Ματσιντέ βλέπει τη Σουρεγιά σαν κόρη της και η Ελίφ σαν μεγάλη της αδελφή.

Ο Κερέμ πηγαίνει τη Σουρεγιά στο αγαπημένο της μαγαζί για να πάρουν μαζί πρωινό. Τη ρωτάει σχετικά με την απόφασή της να φύγει αλλά δεν μπορεί ακόμα να εκφράσει τα αληθινά του συναισθήματα. Η Σουρεγιά του λέει πως δεν έχει κανέναν λόγο για να μείνει αλλά νιώθει έτσι επειδή πιστεύει πως η Παρλά και ο Κερέμ είναι ζευγάρι. Όταν τελειώνουν το πρωινό, χωρίζουν οι δρόμοι τους και ο ένας κοιτάζει τον άλλο περιμένοντας μια λέξη αλλά κανείς από τους δύο δεν έχει το θάρρος να μιλήσει.

Η Μπιρτσέ είναι λυπημένη και ο Γιουνούς τη ρωτάει τι συμβαίνει. Η κοπέλα του λέει πως είναι λυπημένη επειδή θα φύγει η Σουρεγιά. Ο Γιουνούς καταλαβαίνει πως ο φίλος του έχασε την ευκαιρία του.

Η Παρλά συναντάει τον Τσαγκλάρ και τον πληρώνει για τις υπηρεσίες του. Του λέει πως έχει καταστρώσει ένα νέο σχέδιο. Θα φύγει με τον Κερέμ από την εταιρία και εκείνος θα τους χτυπήσει με το αυτοκίνητό του. Ο Γιουνούς τα βάζει με τον Κερέμ και του λέει πως η Σουρεγιά φεύγει επειδή δεν της μίλησε για τα αισθήματά του.

Ο Κερέμ του λέει πως δεν μπορεί να το κάνει αυτό γιατί θα ήταν σαν να την έβαζε να επιλέξει ανάμεσα στην καριέρα της και εκείνον. Ο Γιουνούς του λέει πως δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό. Η Αλέβ μαθαίνει πως το σπίτι του Σαφάκ είναι στην ίδια διεύθυνση με το σπίτι που μένει η Ζουλιντέ.

Οι υποψίες της αυξάνονται και αποφασίζει να μάθει αν πρόκειται για σύμπτωση ή κάτι άλλο. Η Παρλά τηλεφωνεί στον Κερέμ και του ζητάει να την πάει κάπου. Είναι μέρος του σχεδίου της αλλά δεν ξέρει ότι υπάρχει ένα πρόβλημα σε ένα από τα αυτοκίνητα της εταιρίας.

Ο υπεύθυνος το λέει στον Κερέμ όταν πηγαίνει να το πάρει αλλά ο νεαρός δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved